Botox Waterlandkerkje

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Waterlandkerkje. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Waterlandkerkje.

Aantal afspraken in Waterlandkerkje in de afgelopen periode
5
Laagste prijs per zone Botox in Waterlandkerkje
€ 175,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Waterlandkerkje
€ 175,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Waterlandkerkje
5
Vergelijk prijzen in de buurt van Waterlandkerkje

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Waterlandkerkje is gemiddeld € 175,00 per zone. Dit is 23%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 142,54) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Waterlandkerkje

Studio P Eeklo
Studio P Eeklo
Eeklo, Molenstraat 164
14 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
FEY Clinic
FEY Clinic
Middelburg, Bluesroute 130
19 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
dermaTeam Cosmetic Middelburg
dermaTeam Cosmetic Middelburg
Middelburg, Park Veldzigt 67
20 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Huid en Laserkliniek Zeeland Middelburg
Huid en Laserkliniek Zeeland Middelburg
Middelburg, Gortstraat 50
20 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
 
FEY Clinic Terneuzen
FEY Clinic Terneuzen
Terneuzen, Alvarezlaan 21
20 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Huid en laserkliniek Zeeland Terneuzen
Huid en laserkliniek Zeeland Terneuzen
Terneuzen, Communicatielaan 23
21 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
 
Mooi&zo
Mooi&zo
Zoutelande, Ooststraat 19
21 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Aysh Clinic
Aysh Clinic
Terneuzen, Vlietstraat 17
21 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Vergelijk de prijzen in 2024 in Waterlandkerkje

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Waterlandkerkje. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 3 klinieken binnen 15 km van Waterlandkerkje. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 175,00
Fronsrimpels1 zone€ 175,00
Kraaienpootjes1 zone€ 175,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 175,00

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Alle Botox klinieken in Waterlandkerkje

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Waterlandkerkje worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Waterlandkerkje zijn 3 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Waterlandkerkje

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Waterlandkerkje zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Waterlandkerkje

In Waterlandkerkje kost één zone Botox ongeveer  € 175,00. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Waterlandkerkje. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Waterlandkerkje.

Botox aanbiedingen in Waterlandkerkje

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Waterlandkerkje te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Waterlandkerkje hier.

Veelgestelde vragen in Waterlandkerkje

Wat kost een behandeling met Botox in Waterlandkerkje?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Waterlandkerkje € 175,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Waterlandkerkje?

Binnen 15 kilometer van Waterlandkerkje zijn 3 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Waterlandkerkje op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox