Botox Westdorpe

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Westdorpe. Vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Westdorpe in de afgelopen periode
200
Gemiddelde prijs per zone Botox in Westdorpe
€ 158,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Westdorpe
15
Vergelijk prijzen in de buurt van Westdorpe

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Westdorpe is gemiddeld € 158,75 per zone. Dit is 12%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 141,44) Botox prijs.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Westdorpe

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Westdorpe

In de omgeving van Westdorpe zijn 15 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Westdorpe is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Westdorpe zijn 5klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Westdorpe

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Westdorpe zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs voor een botox behandeling in Westdorpe

In Westdorpe kost één zone Botox ongeveer  € 158,75. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Westdorpe

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Westdorpe te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Westdorpe

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Westdorpe? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Westdorpe

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Westdorpe. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Westdorpe goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Westdorpe

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Westdorpe. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 15 praktijken in de omgeving van Westdorpe.

Lees ervaringen:

Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag ! Ik raad deze... Toon meer »
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag ! Ik raad deze clinic dan ook ten zeerste aan ! Wat een thuisgevoel heb je er ... de dokter voor mij nummer 1 ! De assistente ook sowiso je kan met al je vragen bij haar terecht! Toon minder »
Tamara Ingels
Enhance Clinic Gent
31 oktober 2022 18:06
Prachtige kliniek met professionals! Sinds ik Enhance heb ontdekt geen andere kliniek die ik nog wil bezoeken. Consulten worden echt vanuit het oogpunt van de klant gegeven, iets wat ik bij de meeste klinieken mis. Resultaten zijn altijd prachtig en er worden producenten van kwaliteit gebruikt want mijn Botox en fillers blijven lang en goed zitten.
28 oktober 2022 11:11
Vandaag op de nieuwe lokatie geweest. Terug heel tevreden.
Voor 3 zones botox was er ruim 35 minuten voorzien.
Terug heel tevreden.
Bij vragen krijg je een goede uitleg,het Nederlandse meisje aan de balie is heel vriendelijk en je kan ook bij vragen bij haar terecht. 🙏
ann de schuyter
Enhance Clinic Gent
9 december 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Westdorpe

Boek je injectables behandeling in Westdorpe

Huid en laserkliniek Zeeland Terneuzen
3.7
Huid en laserkliniek Zeeland Terneuzen
Terneuzen, Communicatielaan 23
8 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Aysh Clinic
Aysh Clinic
Terneuzen, Vlietstraat 17
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
MedCentric Terneuzen
MedCentric Terneuzen
Terneuzen, Wielingenlaan 2
9 km
Botox zone v.a.
€ 230,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
FEY Clinic Terneuzen
FEY Clinic Terneuzen
Terneuzen, Alvarezlaan 21
10 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Westdorpe

Wat kost een behandeling met Botox in Westdorpe?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Westdorpe € 158,75. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Westdorpe?

Binnen 15 kilometer van Westdorpe zijn 5 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Westdorpe op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox