Botox Westerwolde

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Westerwolde. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Westerwolde:

Aantal afspraken in Westerwolde in de afgelopen periode
39
Gemiddelde prijs per zone Botox in Westerwolde
€ 155,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Westerwolde
6
Vind een kliniek in de buurt van Westerwolde

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Westerwolde is gemiddeld € 155,00 per zone. Dit is 11%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,81) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Westerwolde

In Westerwoldekun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Westerwolde

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Alle Botoxklinieken in Westerwolde

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Westerwolde worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Westerwolde zijn 4 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Westerwolde. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Westerwolde. Welke cosmetische klinieken in Westerwolde worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Westerwolde? Lees verder in onze kennisbank:

Boek je injectables behandeling in

Perfect Look Stadskanaal
Perfect Look Stadskanaal
Stadskanaal
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Alyda Moed
Alyda Moed
Stadskanaal
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
Puur Beauty Hoeve
Puur Beauty Hoeve
Drouwen
22 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Smartpuls Emmen
Smartpuls Emmen
Emmen
30 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Westerwolde

Wat kost een behandeling met Botox in Westerwolde?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Westerwolde € 155,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Westerwolde?

Binnen 15 kilometer van Westerwolde zijn 4 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Westerwolde op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Westerwolde?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Westerwolde vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Westerwolde en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.