Botox Weteringbrug

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Weteringbrug op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Weteringbrug in de afgelopen periode
2.201
Laagste prijs per zone Botox in Weteringbrug
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Weteringbrug
€ 133,74
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Weteringbrug
113
Vergelijk klinieken in de buurt van Weteringbrug

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 133,74 in de omgeving van Weteringbrug. Dat is 6% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 142,82).

Boek je injectables behandeling in Weteringbrug

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Alphen aan den Rijn
City Clinics Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Utrechtstraat 108
11 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 35x geboekt
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Roelofarendsveen, Sotaweg 134C
2 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 245,00
Profiel bekijken
Elite Clinics
Elite Clinics
Nieuw-Vennep, Kopsstraat 1
6 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Dutch Clinic
Dutch Clinic
Hoofddorp, Hoofdweg 848A
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Radiesse logostylage logo
Bekijk agenda
 
Dokter Den
Dokter Den
Hoofddorp, Hoofdweg 848A
8 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Derm Medic Hillegom
Derm Medic Hillegom
Hillegom, Garbialaan 2B
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dream Clinics Hoofddorp
Dream Clinics Hoofddorp
Hoofddorp, Markenburg 147
9 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Balance in Beauty
Balance in Beauty
Hoofddorp, Burgemeester van Stamplein 292
9 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

Botox reviews Weteringbrug

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Weteringbrug. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Weteringbrug. Bekijk ervaringen bij 113 esthetische praktijken in de buurt van Weteringbrug.

Vergelijk meningen:

Ik heb mijn oksels laten botoxen omdat ik baal van de transpiratie plekken in mijn overhemden. Het ging snel en pijnloos. Al snel een perfect resultaat!
richard lucassen
Filler Kliniek Amsterdam
25 april 2022 13:01
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten... Toon meer »
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten en dus zeker niet bezig is om je te "up-sellen". Uiteindelijk gekozen voor een halve dosis in voorhoofd en halve dosis in frons tussen wenkbrauwen. Inmiddels 5 dagen later en je ziet al heel duidelijk resultaat: veel minder rimpels! En ik kan alles nog gewoon bewegen, maar de fronsen zijn veel minder diep, waardoor het er heel natuurlijk uit ziet. De behandeling zelf werd continue goed uitgelegd en was niet pijnlijk. Al met al dus zeer tevreden en ik zou The Body Clinic maar vooral dokter Nijman zeer aanraden! Toon minder »
4 november 2022 10:10
Na jarenlange ergernis over mijn kraaienpootjes toch de stap naar The Body Clinic Amsterdam gemaakt. Na één Botox behandeling kan ik weer blij in de spiegel kijken
Dankjewel voor de goede zorgen
Esther Lammers
Filler Kliniek Amsterdam
2 maart 2023 21:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Weteringbrug

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Weteringbrug? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Weteringbrug

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Weteringbrug. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 44 klinieken binnen 15 km van Weteringbrug.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 180,00
3 zones€ 269,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 49,00
Baby Botox0,5 zone€ 49,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Voor en na foto's Weteringbrug

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Weteringbrug.

Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

69 botox artsen in Weteringbrug

In een straal van 15 km rond Weteringbrug zijn 69 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Weteringbrug

Welke 5 klinieken in de omgeving van Weteringbrug zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Weteringbrug

Boek een Botox behandeling in Weteringbrug. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Weteringbrug. Binnen 15 km rond Weteringbrug zijn 44klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Weteringbrug. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Weteringbrug. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Weteringbrug.

Populairste behandelingen in Weteringbrug

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Weteringbrug v.a € 90,00

De laagste prijs per zone Botox in Weteringbrug is momenteel € 90,00. In Weteringbrug kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 133,74. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Weteringbrug bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Weteringbrug

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Weteringbrug is momenteel € 90,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Weteringbrug regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Weteringbrug.

Uitgelichte botox clinics in Weteringbrug

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Weteringbrug staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Dream Clinics Hoofddorp
8E8FC262-73EC-4EF7-88FB-AC2412B8557D
Wordt nu
bekeken
Dream Clinics Hoofddorp
Hoofddorp, Markenburg 147
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Onlangs 18x geboekt
Belotero logoprofhilo-logostylage logo

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Weteringbrug

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Weteringbrug. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Weteringbrug

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Weteringbrug die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Weteringbrug

Wat zijn de kosten van Botox in Weteringbrug?

De laagste prijs voor een zone Botox in Weteringbrug is op dit moment € 90,00.Bij alle cosmetische klinieken in Weteringbrug is de prijs voor 1 zone gemiddeld € 133,74. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Weteringbrug.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Weteringbrug?

In de omgeving van Weteringbrug zijn 44 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Weteringbrug en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Weteringbrug op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox (Vistabel) is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties