Botox Weteringbrug

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Weteringbrug. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Weteringbrug:

Aantal afspraken in Weteringbrug in de afgelopen periode
988
Gemiddelde prijs per zone Botox in Weteringbrug
€ 178,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Weteringbrug
109
Vind een kliniek in de buurt van Weteringbru...

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Weteringbrug is gemiddeld € 178,00 per zone. Dit is 23%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,33) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Weteringbrug

In Weteringbrugkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Weteringbrug

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Weteringbrug

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Weteringbrug worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Dream Clinics Hoofddorp
8E8FC262-73EC-4EF7-88FB-AC2412B8557D
Wordt nu
bekeken
4.5
Dream Clinics Hoofddorp
Hoofddorp, Markenburg 147
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 23x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Botox specialist Weteringbrug

In de omgeving van Weteringbrug werken 65 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Weteringbrug

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Weteringbrug is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Weteringbrug

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Weteringbrug worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Weteringbrug zijn 44 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Weteringbrug. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Weteringbrug. Welke cosmetische klinieken in Weteringbrug worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Weteringbrug? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Weteringbrug

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Weteringbrug. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Weteringbrug waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Weteringbrug Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Weteringbrug, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Weteringbrug

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Weteringbrug.

Bekijk reviews

Ik heb mijn oksels laten botoxen omdat ik baal van de transpiratie plekken in mijn overhemden. Het ging snel en pijnloos. Al snel een perfect resultaat!
richard lucassen
Filler Kliniek Amsterdam
25 april 2022 13:01
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten... Toon meer »
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten en dus zeker niet bezig is om je te "up-sellen". Uiteindelijk gekozen voor een halve dosis in voorhoofd en halve dosis in frons tussen wenkbrauwen. Inmiddels 5 dagen later en je ziet al heel duidelijk resultaat: veel minder rimpels! En ik kan alles nog gewoon bewegen, maar de fronsen zijn veel minder diep, waardoor het er heel natuurlijk uit ziet. De behandeling zelf werd continue goed uitgelegd en was niet pijnlijk. Al met al dus zeer tevreden en ik zou The Body Clinic maar vooral dokter Nijman zeer aanraden! Toon minder »
4 november 2022 10:10
Na jarenlange ergernis over mijn kraaienpootjes toch de stap naar The Body Clinic Amsterdam gemaakt. Na één Botox behandeling kan ik weer blij in de spiegel kijken
Dankjewel voor de goede zorgen
Esther Lammers
Filler Kliniek Amsterdam
2 maart 2023 21:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Weteringbrug

Boek je injectables behandeling in Weteringbrug

Elite Clinics
Elite Clinics
Nieuw-Vennep, Venneperweg 683
6 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Woubrugge Kliniek
Woubrugge Kliniek
Woubrugge, Vierambachtsweg 25
6 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Woubrugge2
Woubrugge2
Woubrugge, Vierambachtsweg 89
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Doctor Face
Doctor Face
Hoofddorp, Robijnlaan 11
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Weteringbrug

Wat kost een behandeling met Botox in Weteringbrug?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Weteringbrug € 178,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Weteringbrug?

Binnen 15 kilometer van Weteringbrug zijn 44 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Weteringbrug op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Weteringbrug?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Weteringbrug vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Weteringbrug en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.