Botox Weurt

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Weurt. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Weurt:

Aantal afspraken in Weurt in de afgelopen periode
351
Gemiddelde prijs per zone Botox in Weurt
€ 132,13
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Weurt
85
Vind een kliniek in de buurt van Weurt

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Weurt is gemiddeld € 132,13 per zone. Dit is 6% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Weurt

In Weurt kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Weurt

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Weurt

In de omgeving van Weurt werken 50 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Weurt

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Weurt is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken in Weurt

In de omgeving van Weurt zijn 85 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Weurt is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Weurt zijn 35klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Weurt. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Weurt wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Weurt. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Weurt

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Weurt zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Weurt

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Weurt. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Weurt waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Weurt Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Weurt, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Weurt

Kliniek
logo
Belotero logoprofhilo-logo

Praktijk voor Injectables Nijmegen

4.5
Nijmegen (2 km)
Behandelingen per jaar
7600
Kliniek opgericht
2013
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Rogier Meulenaar

Drs. Rogier Meulenaar

Praktijk voor Injectables Nijmegen (2 km) Praktijk voor Injectables Enschede (82 km) Praktijk voor Injectables Sittard (96 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
8 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 89
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
De Huidpraktijk Nijmegen

De Huidpraktijk Nijmegen

Marialaan 116, Nijmegen (2 km)
Kliniek opgericht
2023
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Chloe Wittenberg

Chloe Wittenberg

De Huidpraktijk Nijmegen (2 km) Klaver Klinieken (25 km)
Functie
Physician Assistent
Ervaring
6 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 395
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Weurt

Wat kost een behandeling met Botox in Weurt?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Weurt € 132,13. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Weurt?

Binnen 15 kilometer van Weurt zijn 35 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Weurt op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Weurt?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Weurt vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Weurt en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.