Botox Wijhe

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Wijhe. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Wijhe

Boekingen binnen 15 km van Wijhe:

Aantal afspraken in Wijhe in de afgelopen periode
453
Gemiddelde prijs per zone Botox in Wijhe
€ 150,09
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wijhe
56
Bekijk klinieken in de buurt van Wijhe

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Wijhe 4% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Kraaienpootjes verwijderen in Wijhe

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Wijhelaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Wijhe

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Wijhe. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Wijhe

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Wijhe staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Kliniek88 Zwolle
K88-3
Wordt nu
bekeken
5
Kliniek88 Zwolle
Zwolle, Dokter Stolteweg 88
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Transparante en lage prijzen met de hoogste kwaliteit
Afspraak maken
Onlangs 20x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Botox arts in Wijhe

In een straal van 15 km rond Wijhe zijn 35 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Wijhe

Welke 5 klinieken in de omgeving van Wijhe zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Wijhe

Boek een Botox behandeling in Wijhe. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Wijhe. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Wijhe. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Wijhe.

Populairste behandelingen in Wijhe

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Wijhe

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Wijhe. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Wijhe

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Wijhe die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Wijhe

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Wijhe. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Wijhe. Bekijk ervaringen bij 56 esthetische praktijken in de buurt van Wijhe.

Vergelijk meningen:

Bij Cosmetic Clinic in Deventer heb ik me laten behandelen tegen zweten. In een prettige omgeving werd duidelijk uitgelegd hoe botox en de behandeling werken. Al na enkele dagen was het zweten volledig over :-)
Matthias Sander
Cosmetic Clinic Deventer
13 mei 2022 08:08
Ohhhh ik ben zeeer tevreden over mijn behandelingen bij Cosmetic Clinic Deventer! De meiden geven super goed advies voor én na de behandeling. De behandeling met Botox was ook helemaal pijnloos en het resultaat is nu na 4 maanden nog steeds goed te zien! Binnenkort weer een vervolg afspraak maken :-) xx
15 december 2022 17:05
Normaal gaan we naar Nijmegen, maar ivm familiebezoek konden we dit mooi combineren in Zwolle. Fijne is dat Myrna de Man geregeld te vinden op beide locaties. Super en erg prettige begeleiding. Bracht het bezoek samen met mijn partner die sinds dit jaar ook Botox gebruikt. Bij het aangeven dat hij angst heeft voor naalden en hier niet lekker van werd. Wist z... Toon meer »
Normaal gaan we naar Nijmegen, maar ivm familiebezoek konden we dit mooi combineren in Zwolle. Fijne is dat Myrna de Man geregeld te vinden op beide locaties. Super en erg prettige begeleiding. Bracht het bezoek samen met mijn partner die sinds dit jaar ook Botox gebruikt. Bij het aangeven dat hij angst heeft voor naalden en hier niet lekker van werd. Wist ze hem een zeer fijne behandeling te geven door dunnere naalden te gebruiken. In vergelijking met eerdere keren had hij geen extra mars/dextro nodig. Enorm fijn dat er zo wordt meegedacht en de tijd voor wordt genomen. Top service en bedankt Myrna de Man. Toon minder »
Eddy Helmink
Faceland Zwolle
10 september 2022 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Wijhe

Boek je injectables behandeling in Wijhe

Heidy Heerde
Heidy Heerde
Heerde, Vosbergerweg 39
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
La Peau, Salon de Beauté
5
La Peau, Salon de Beauté
Raalte, Nieuwe Markt 6A
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Kleine Cosmetica Hattem
Kleine Cosmetica Hattem
Hattem, Achterstraat 28
11 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Cosmetique Totale Zwolle
5
Cosmetique Totale Zwolle
Zwolle, Forelkolk 31
13 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt

Veelgestelde vragen in Wijhe

Wat zijn de kosten van Botox in Wijhe?

De prijs van een zone Botox in Wijhe is gemiddeld € 150,09. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Wijhe.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Wijhe?

In de omgeving van Wijhe zijn 21 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Wijhe en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Wijhe op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Wijhe?

Kies de beste Botox arts in Wijhe op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Wijhe te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.