Botox Wormer

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Wormer. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Wormer

Boekingen binnen 15 km van Wormer:

Aantal afspraken in Wormer in de afgelopen periode
815
Gemiddelde prijs per zone Botox in Wormer
€ 141,77
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wormer
89
Bekijk klinieken in de buurt van Wormer

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 141,77 in de omgeving van Wormer. Dat is 2% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,47).

Fronsrimpel behandeling in Wormer

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Wormer kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Vergelijk Botox klinieken in Wormer

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Wormer. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Wormer

In een straal van 15 km rond Wormer zijn 48 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Wormer

Welke 5 klinieken in de omgeving van Wormer zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Wormer

Een behandeling met Botox in Wormer is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Wormer. Binnen 15 km rond Wormer zijn 41klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Wormer. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Wormer?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Wormer? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Wormer

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Wormer. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Wormer

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Wormer die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

  1. Blauwe plekjes na een prikje
  2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
  3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
  4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
  5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Wormer

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Wormer. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Wormer. Bekijk ervaringen bij 89 esthetische praktijken in de buurt van Wormer.

Vergelijk meningen:

Lieve Junior leren kennen in Beverwijk. Nadat hij zijn eigen plekje is gestart in Amsterdam ben ik nog altijd klant bij Skin miracle. Jeronimo is echt een professionel in zijn werk. Hij luistert naar je wensen, geeft advies en gaat voor een natuurlijke uitstraling! Echt een topper! #fillers#botox
Debby Engelbarts
Skinmiracle Clinic
30 september 2021 08:08
Vandaag was ik bij skinmiracel bij Dr. Oğuzhan Yilmaz Twee weken terug was ik voor een botox behandeling bij hem. Vandaag voor de na controle super resultaat ik ben erg bij.
Handan Gozegir
Skinmiracle Clinic
29 november 2022 16:04
Heel tevreden. Dr Imani geeft goede uitleg, vertelt wat het resultaat zal zijn. Dus geen verkeerde verwachtingen. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Botox behandeling (wenkbrauw lift, kraaienpootjes en voorhoofd). Absolute aanrader.
Erik van Kempen
erik van kempen
The Clinic Bar Amsterdam
12 februari 2022 09:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Wormer

Boek je injectables behandeling in Wormer

Body Unlimited Zaandam
4.7
Body Unlimited Zaandam
Zaandam, Paltrokstraat 16
5 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Saen Kliniek
4.3
Saen Kliniek
Zaandam, Bristolroodstraat 164
6 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Cotton Spa Zaandam
4.4
Cotton Spa Zaandam
Zaandam, Gedempte Gracht 2E
7 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
MediDerma
4.6
MediDerma
Purmerend, Zambezilaan 189
8 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Wormer

Wat zijn de kosten van Botox in Wormer?

De prijs van een zone Botox in Wormer is gemiddeld € 141,77. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Wormer.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Wormer?

In de omgeving van Wormer zijn 41 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Wormer en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Wormer op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Wormer?

Kies de beste Botox arts in Wormer op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Wormer te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.