Botox Wormerland

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Wormerland. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Wormerland:

Aantal afspraken in Wormerland in de afgelopen periode
815
Gemiddelde prijs per zone Botox in Wormerland
€ 141,77
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wormerland
89
Vind een kliniek in de buurt van Wormerland

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Wormerland is gemiddeld € 141,77 per zone. Dit is 2% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,47) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Wormerland

In Wormerland kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Wormerland

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Wormerland

In de omgeving van Wormerland werken 48 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Wormerland

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Wormerland is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Wormerland

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Wormerland worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Wormerland zijn 41 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Wormerland. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Wormerland. Welke cosmetische klinieken in Wormerland worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Wormerland? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Wormerland

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Wormerland. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Wormerland waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Wormerland Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Wormerland, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Wormerland

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Wormerland.

Bekijk reviews

Lieve Junior leren kennen in Beverwijk. Nadat hij zijn eigen plekje is gestart in Amsterdam ben ik nog altijd klant bij Skin miracle. Jeronimo is echt een professionel in zijn werk. Hij luistert naar je wensen, geeft advies en gaat voor een natuurlijke uitstraling! Echt een topper! #fillers#botox
Debby Engelbarts
Skinmiracle Clinic
30 september 2021 08:08
Vandaag was ik bij skinmiracel bij Dr. Oğuzhan Yilmaz Twee weken terug was ik voor een botox behandeling bij hem. Vandaag voor de na controle super resultaat ik ben erg bij.
Handan Gozegir
Skinmiracle Clinic
29 november 2022 16:04
Heel tevreden. Dr Imani geeft goede uitleg, vertelt wat het resultaat zal zijn. Dus geen verkeerde verwachtingen. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Botox behandeling (wenkbrauw lift, kraaienpootjes en voorhoofd). Absolute aanrader.
Erik van Kempen
erik van kempen
The Clinic Bar Amsterdam
12 februari 2022 09:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Wormerland

Boek je injectables behandeling in

Body Unlimited Zaandam
4.7
Body Unlimited Zaandam
Zaandam, Paltrokstraat 16
5 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Saen Kliniek
4.3
Saen Kliniek
Zaandam, Bristolroodstraat 164
6 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Cotton Spa Zaandam
4.4
Cotton Spa Zaandam
Zaandam, Gedempte Gracht 2E
7 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
MediDerma
4.6
MediDerma
Purmerend, Zambezilaan 189
8 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Wormerland

Wat kost een behandeling met Botox in Wormerland?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Wormerland € 141,77. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Wormerland?

Binnen 15 kilometer van Wormerland zijn 41 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Wormerland op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Wormerland?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Wormerland vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Wormerland en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.