Botox Woudrichem

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Woudrichem op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Woudrichem in de afgelopen periode
221
Laagste prijs per zone Botox in Woudrichem
€ 150,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Woudrichem
€ 157,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Woudrichem
15
Vergelijk prijzen in de buurt van Woudrichem

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Woudrichem is gemiddeld € 157,50 per zone. Dit is 10%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 142,82) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Woudrichem

BodyEsthetics
BodyEsthetics
Gorinchem, Westwagenstraat 105
3 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Aureus Kliniek
Aureus Kliniek
Sleeuwijk, Nieuwe Es 59
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Esthemare Giessenburg
Esthemare Giessenburg
Giessenburg, Kerkweg 8B
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Beautysalon La Luna
Beautysalon La Luna
Haaften, Dreef 31
15 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
76 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 31x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
33 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logostylage logo
Bekijk agenda
Onlangs 11x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
37 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek
Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
39 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
profhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 27x geboekt

Botox reviews Woudrichem

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Woudrichem. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 15 praktijken in de omgeving van Woudrichem.

Lees ervaringen:

Vandaag een Botox behandeling gehad voor kraaienpootjes en voorhoofd!
Zeer professionele lieve aardige medewerkers! Ik gebruik bloedverdunners en tot heden nog steeds geen blauwe plekken !! Het resultaat is er nog niet maar zeker ook daneen review wat terug komt! Tot nu toe zeker vervolg afspraak. Bedankt dames!
8 december 2023 19:07
Al 2 maal geweest voor botox behandeling tegen tandenknarsen, super vriendelijk ontvangen, koffie thee limonade staat altijd klaar, bedrijf ziet er schoon en netjes uit heel verzorgd en modieus! De arts is erg begripvol, en weet goed om te gaan met mijn angst doktoren stelt je op je gemak. Een hele fijne behandeling , en in prijs zeer voordelig! Aanrader!! I... Toon meer »
Al 2 maal geweest voor botox behandeling tegen tandenknarsen, super vriendelijk ontvangen, koffie thee limonade staat altijd klaar, bedrijf ziet er schoon en netjes uit heel verzorgd en modieus! De arts is erg begripvol, en weet goed om te gaan met mijn angst doktoren stelt je op je gemak. Een hele fijne behandeling , en in prijs zeer voordelig! Aanrader!! Ik kom zeker weer! Toon minder »
17 december 2023 13:01
Aardige assistent en lieve arts. Mijn vrouw is goed geholpen. En ik voor mijn botox. Ik kom naar alle vestigingen, wanneer deze arts werkt en altijd maken ze tijd voor ons.
Alexei Teve
Liquid Beauty Tilburg
10 mei 2022 22:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Woudrichem

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Woudrichem? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Woudrichem

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Woudrichem. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 8 klinieken binnen 15 km van Woudrichem. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 150,00
2 zones€ 200,00
3 zones€ 250,00
Fronsrimpels1 zone€ 150,00
Kraaienpootjes1 zone€ 150,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 150,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Woudrichem kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Woudrichem.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics
Kraaienpootjes voor en na foto's van De Huidkliniek Den Bosch (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van De Huidkliniek Den Bosch (na)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Woudrichem

In de omgeving van Woudrichem zijn 15 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Woudrichem is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Woudrichem zijn 8klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Woudrichem

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Woudrichem zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Woudrichem v.a € 150,00

In Woudrichem kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 157,50. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 150,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Woudrichem

De laagste prijs per zone Botox in Woudrichem is momenteel € 150,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Woudrichem te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Woudrichem.

Veelgestelde vragen in Woudrichem

Wat kost een behandeling met Botox in Woudrichem?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Woudrichem is op dit moment € 150,00.De gemiddelde prijs in Woudrichem is momenteel € 157,50. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Woudrichem?

Binnen 15 kilometer van Woudrichem zijn 8 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Woudrichem op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox