Botox Wouw

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Wouw. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Wouw:

Aantal afspraken in Wouw in de afgelopen periode
120
Gemiddelde prijs per zone Botox in Wouw
€ 148,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wouw
23
Vind een kliniek in de buurt van Wouw

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Wouw is gemiddeld € 148,50 per zone. Dit is 3%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,19) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Wouw

In Wouwkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Wouw

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Wouw

In de omgeving van Wouw werken 12 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Wouw

Bij de volgende 2 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Wouw is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Wouw

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Wouw worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Wouw zijn 11 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Wouw. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Wouw. Welke cosmetische klinieken in Wouw worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Wouw? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 5 cosmetische klinieken in de buurt van Wouw

Bekijk 5 injectables klinieken in de omgeving van Wouw. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Wouw waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Wouw Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Wouw, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Boek je injectables behandeling in Wouw

Plastische Chirurgie Roosendaal
Plastische Chirurgie Roosendaal
Roosendaal, Boerhaavelaan 25
4 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
4.4
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
Bergen op Zoom, Rooseveltlaan 192
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom
4.8
dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom
Bergen op Zoom, Dubbelstraat 90
8 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Medical Beauty Center
5
Medical Beauty Center
Hoogerheide, Antwerpsestraatweg 2
12 km
Botox zone v.a.
€ 0,00
Filler per ml v.a.
€ 0,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Wouw

Wat kost een behandeling met Botox in Wouw?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Wouw € 148,50. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Wouw?

Binnen 15 kilometer van Wouw zijn 11 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Wouw op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Wouw?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Wouw vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Wouw en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.