Botox Wyns

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Wyns. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Wyns (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Wyns in de afgelopen periode
408
Gemiddelde prijs per zone Botox in Wyns
€ 151,69
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wyns
32
Vind een kliniek in de buurt van Wyns

De gemiddelde prijs in Wyns voor een Botox behandeling ligt 5% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,48).

Fronsrimpel behandeling in Wyns

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Wyns kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Wyns

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Wyns

In de buurt van Wyns zijn 17 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Wyns

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Wyns is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Wyns

In de omgeving van Wyns zijn 32 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Wyns is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Wyns zijn 15klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Wyns. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Wyns wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Wyns. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Wyns

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Wyns zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 7 cosmetische klinieken in de buurt van Wyns

Bekijk 7 injectables klinieken in de omgeving van Wyns. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Wyns goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Wyns

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Wyns. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 32 praktijken in de omgeving van Wyns.

Lees ervaringen:

Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets... Toon meer »
Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets te laten doen aan je uiterlijk dan zeker hier naar toe gaan. Eerst voor gratis en eerlijk advies. Top clinic!!! Toon minder »
Alette Postuma
Betan Clinics Leeuwarden
2 september 2020 12:12
Al jaren lang super tevreden over Joyce en haar team! Mensen vragen mij constant of ik botox gebruik , maar het zijn allemaal huidverjongende behandelingen, zonder botox. Als je een huid probleem hebt en resultaat wilt zien, dan moet je zeker in contact komen met Derma Sanitas.
10 april 2019 12:12
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk result... Toon meer »
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk resultaat! Echt een aanrader! Toon minder »
14 augustus 2020 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Wyns

Boek je injectables behandeling in Wyns

Derma Medical Clinics Leeuwarden
4.1
Derma Medical Clinics Leeuwarden
Leeuwarden, Rengerslaan 2
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Ayurveda & Beauty - Perfect look
4.8
Ayurveda & Beauty - Perfect look
Leeuwarden, Wijbrand de Geeststraat 44
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Betan Clinics Leeuwarden
4.7
Betan Clinics Leeuwarden
Leeuwarden, Emmaplein 2
6 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Dokter Isabella Leeuwarden
5
Dokter Isabella Leeuwarden
Leeuwarden, Westersingel 4
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Wyns

Wat kost een behandeling met Botox in Wyns?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Wyns € 151,69. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Wyns?

Binnen 15 kilometer van Wyns zijn 15 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Wyns op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Wyns?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Wyns vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Wyns en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!