Botox Zoelen

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Zoelen. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Zoelen (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Zoelen in de afgelopen periode
50
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zoelen
€ 120,67
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zoelen
17
Bekijk klinieken in de buurt van Zoelen

De gemiddelde prijs in de omgeving van Zoelen voor een Botox behandeling is € 120,67 per zone. Dit is 14% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 139,81).

Kraaienpootjes verwijderen in Zoelen

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Zoelenlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Zoelen

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken in Zoelen

Een behandeling met Botox in Zoelen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Zoelen. Binnen 15 km rond Zoelen zijn 8klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Zoelen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Zoelen?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Zoelen? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 2 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Zoelen

Dit zijn 2 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Zoelen. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Zoelen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Zoelen die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Zoelen

Beauty Clinic Tiel
4.8
Beauty Clinic Tiel
Tiel
4 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Meest bekende en ervaren arts in Nederland.
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt
Elusive Tiel
Elusive Tiel
Tiel
4 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Kliniek La Pêche
5
Kliniek La Pêche
Varik
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Mondzorg Culemborg
4.7
Mondzorg Culemborg
Culemborg
13 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Zoelen

Wat zijn de kosten van Botox in Zoelen?

De prijs van een zone Botox in Zoelen is gemiddeld € 120,67. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Zoelen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Zoelen?

In de omgeving van Zoelen zijn 8 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Zoelen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Zoelen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Zoelen?

Kies de beste Botox arts in Zoelen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Zoelen te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!