Botox Zuidermeer

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Zuidermeer. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Zuidermeer:

Aantal afspraken in Zuidermeer in de afgelopen periode
521
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zuidermeer
€ 155,47
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zuidermeer
33
Vind een kliniek in de buurt van Zuidermeer

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Zuidermeer is gemiddeld € 155,47 per zone. Dit is 8%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,47) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Zuidermeer

In Zuidermeerkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Zuidermeer

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Zuidermeer

In de omgeving van Zuidermeer werken 17 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Zuidermeer

Bij de volgende 2 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Zuidermeer is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Zuidermeer

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Zuidermeer worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Zuidermeer zijn 16 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Zuidermeer. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Zuidermeer. Welke cosmetische klinieken in Zuidermeer worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Zuidermeer? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 6 cosmetische klinieken in de buurt van Zuidermeer

Bekijk 6 injectables klinieken in de omgeving van Zuidermeer. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Zuidermeer waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Zuidermeer Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Zuidermeer, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Zuidermeer

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Zuidermeer.

Bekijk reviews

Super goede nagelstudio. Je wordt er goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Er zit ook een schoonheidsspecialiste, pedicure, wimper- en wenkbrauw styliste. Ook kun je je tanden laten bleken en komt er meer regelmaat een cosmetisch arts voor filters of botox. Zaak ziet er schoon en fris uit. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik kom er al jaren met vee... Toon meer »
Super goede nagelstudio. Je wordt er goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Er zit ook een schoonheidsspecialiste, pedicure, wimper- en wenkbrauw styliste. Ook kun je je tanden laten bleken en komt er meer regelmaat een cosmetisch arts voor filters of botox. Zaak ziet er schoon en fris uit. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik kom er al jaren met veel plezier! Toon minder »
Corinne Eckes
PrettyOne
30 maart 2022 13:01
Ik kom al een tijdje bij drs Tatjana voor frons botox tegen mijn hoofdpijn. Ze is super aardig en zeer deskundig. Zeker een aanrader!
24 november 2022 19:07
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
Robin Riphagen
The Swan Beauty Center
19 januari 2023 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Zuidermeer

Boek je injectables behandeling in Zuidermeer

Skin Solutions
5
Skin Solutions
Hoorn, Nieuwe Noord 16
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Natuurlijk Jong!
4.9
Natuurlijk Jong!
Hoorn, Nieuwe Steen 52
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Dokter Poelma Kliniek
5
Dokter Poelma Kliniek
Hoorn, Achter de Vest 56
6 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Fem for Fem Hoorn
Fem for Fem Hoorn
Hoorn, Visserseiland 216
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Zuidermeer

Wat kost een behandeling met Botox in Zuidermeer?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Zuidermeer € 155,47. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Zuidermeer?

Binnen 15 kilometer van Zuidermeer zijn 16 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Zuidermeer op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Zuidermeer?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Zuidermeer vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Zuidermeer en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.