Botox Zuidoostbeemster

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Zuidoostbeemster. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Zuidoostbeemster.

Aantal afspraken in Zuidoostbeemster in de afgelopen periode
932
Laagste prijs per zone Botox in Zuidoostbeemster
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zuidoostbeemster
€ 147,76
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zuidoostbeemster
49
Vergelijk prijzen in de buurt van Zuidoostbeemster

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Zuidoostbeemster is gemiddeld € 147,76 per zone. Dit is 4%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Zuidoostbeemster

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
8 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 48x geboekt
MediDerma
MediDerma
Purmerend, Zambezilaan 189
3 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Bekijk agenda
 
ZuiderC Kliniek
ZuiderC Kliniek
Edam, Voorhaven 141
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Look Like You Kliniek Volendam
Look Like You Kliniek Volendam
Volendam, Dirk Visstraat 8
8 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Marina Clinic
Marina Clinic
Volendam, Pieterman 11
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Medicalpoint Clinic
Medicalpoint Clinic
Landsmeer, Noordeinde 128H
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Kliniek Dokter Snel
Kliniek Dokter Snel
Landsmeer, Noordeinde 128H
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Saen Kliniek
Saen Kliniek
Zaandam, Bristolroodstraat 164
11 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews Zuidoostbeemster

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Zuidoostbeemster.

Bekijk reviews

Super goede nagelstudio. Je wordt er goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Er zit ook een schoonheidsspecialiste, pedicure, wimper- en wenkbrauw styliste. Ook kun je je tanden laten bleken en komt er meer regelmaat een cosmetisch arts voor filters of botox. Zaak ziet er schoon en fris uit. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik kom er al jaren met vee... Toon meer »
Super goede nagelstudio. Je wordt er goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Er zit ook een schoonheidsspecialiste, pedicure, wimper- en wenkbrauw styliste. Ook kun je je tanden laten bleken en komt er meer regelmaat een cosmetisch arts voor filters of botox. Zaak ziet er schoon en fris uit. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik kom er al jaren met veel plezier! Toon minder »
Corinne Eckes
PrettyOne
30 maart 2022 13:01
Ik kom 2x per jaar bij Christa. Er wordt rustig bekeken wat er gedaan moet worden. Elke keer weer stelt ze je enorm gerust en verteld ook wanneer je een prikje kunt verwachten. Wat fijn is om dan extra op m'n ademhaling te focussen.
Rimpels weer wat vervaagd dmv botox en bovenlip rimpels geïnjecteerd met filters.
Tot over een half jaar!
Silvana Pleijster Lelijveld
ZuiderC Kliniek
14 juli 2023 10:10
Een verdiende 10 met een griffel, niet alleen de behandeling van Botox en fillers maar ook een top team, niets dan lof. Eerlijk advies en hele fijne behandeling op mooie locatie Een aanrader
23 december 2022 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Zuidoostbeemster

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Zuidoostbeemster?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Zuidoostbeemster

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Zuidoostbeemster. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 23 klinieken binnen 15 km van Zuidoostbeemster. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 200,00
3 zones€ 275,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Voor en na Botox in Zuidoostbeemster

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Zuidoostbeemster.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Zuidoostbeemster

In de omgeving van Zuidoostbeemster werken 26 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Zuidoostbeemster

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Zuidoostbeemster is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Zuidoostbeemster

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Zuidoostbeemster worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Zuidoostbeemster zijn 23 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Zuidoostbeemster

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Zuidoostbeemster zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Zuidoostbeemster

In Zuidoostbeemster kost één zone Botox ongeveer  € 147,76. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Zuidoostbeemster. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Zuidoostbeemster.

Botox aanbiedingen in Zuidoostbeemster

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Zuidoostbeemster te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Zuidoostbeemster hier.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Zuidoostbeemster

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Zuidoostbeemster. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Zuidoostbeemster waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Zuidoostbeemster Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Zuidoostbeemster, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Zuidoostbeemster

Wat kost een behandeling met Botox in Zuidoostbeemster?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Zuidoostbeemster € 147,76. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Zuidoostbeemster?

Binnen 15 kilometer van Zuidoostbeemster zijn 23 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Zuidoostbeemster op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox