Botox Zuna

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Zuna. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Zuna in de afgelopen periode
87
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zuna
€ 168,71
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zuna
12
Vergelijk klinieken in Zuna

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Zuna 9% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Vergelijk Botox klinieken in Zuna

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Zuna. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Recente geboekte afspraken in de buurt van Zuna

Welke 2 klinieken in de omgeving van Zuna zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox kliniek Zuna

Boek een Botox behandeling in Zuna. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Zuna. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Zuna. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Zuna.

Top 2 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Zuna

Dit is de top-2 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Zuna in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Zuna is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Zuna

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Zuna die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Zuna

Kliniek
Huidkliniek Twente
profhilo-logo

Huidkliniek Twente

4.7
Wierdensestraat 51, Almelo (10 km)
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 210
Prijs filler per ml
v.a. € 550
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Velvet Monkey - Fienouk
profhilo-logo

Velvet Monkey - Fienouk

4.6
Wierdensestraat 45, Almelo (11 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Deborah Kuster

Drs. Deborah Kuster

Velvet Monkey - Fienouk (11 km) The Beauty Room Borne - Fienouk (18 km) Assink Pure Identity - Fienouk (21 km) Beauty Mooi Zo - Fienouk (29 km)
Functie
Medisch specialist (overige)
Ervaring
2 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Zuna

Wat zijn de kosten van Botox in Zuna?

De prijs van een zone Botox in Zuna is gemiddeld € 168,71. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Zuna.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Zuna?

In de omgeving van Zuna zijn 12 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Zuna en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Zuna op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Zuna?

Kies de beste Botox arts in Zuna op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Zuna te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.