Botox Zwaag

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Zwaag op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Zwaag in de afgelopen periode
501
Laagste prijs per zone Botox in Zwaag
€ 125,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zwaag
€ 165,57
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zwaag
27
Vergelijk klinieken in de buurt van Zwaag

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Zwaag 16% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 142,54).

Boek je injectables behandeling in Zwaag

Natuurlijk Jong!
Natuurlijk Jong!
Hoorn, Nieuwe Steen 52
2 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Heike Schicketanz Beauty & Wellness Hoorn
Heike Schicketanz Beauty & Wellness Hoorn
Hoorn, Wilhelminalaan 2
3 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Dokter Poelma Kliniek
Dokter Poelma Kliniek
Hoorn, Achter de Vest 56
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Missiehuis Kliniek Hoorn
Missiehuis Kliniek Hoorn
Hoorn, Blauwe Berg 7
3 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
 
Skin Solutions
Skin Solutions
Hoorn, Nieuwe Noord 16
3 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Beauty Planet Grootebroek
Beauty Planet Grootebroek
Grootebroek, Zesstedenweg 112
11 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Dokter Isabella Enkhuizen
Dokter Isabella Enkhuizen
Enkhuizen, Piet Smitstraat 19
15 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Beauty Salon Divera Enkhuizen
Beauty Salon Divera Enkhuizen
Enkhuizen, Van Bleiswijkstraat 68
15 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Zwaag

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Zwaag. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Zwaag. Bekijk ervaringen bij 27 esthetische praktijken in de buurt van Zwaag.

Vergelijk meningen:

Gister voor Botox frons en RRS eyes geweest, en weer supertevreden! (Heb ook lipfillers die erg natuurlijk en mooi zijn bij haar laten doen vorig jaar maar dat zit nog supergoed dus hoeft voorlopig niet) Dokter Poelma is geduldig, luistert heel goed naar wat je wilt, gaat voor een natuurlijke look en verteld het je ook gewoon als iets niet zo geschikt voor... Toon meer »
Gister voor Botox frons en RRS eyes geweest, en weer supertevreden!
(Heb ook lipfillers die erg natuurlijk en mooi zijn bij haar laten doen vorig jaar maar dat zit nog supergoed dus hoeft voorlopig niet)

Dokter Poelma is geduldig, luistert heel goed naar wat je wilt, gaat voor een natuurlijke look en verteld het je ook gewoon als iets niet zo geschikt voor je is.

Ik kom nu bijna 2 jaar bij haar en kan iedereen aanraden om bij haar voor fillers en botox te gaan, daarvoor wel eens elders geweest maar vaak niet naar tevredenheid en voor een hoop geld en erg pijnlijk!

Zij hanteerd een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dikke aanrader dus! Toon minder »
Linda Van Diepen
Dokter Poelma Kliniek
31 mei 2023 09:09
Ik heb botox op twee zones laten doen. Erg tevreden.
Fleur Admiraal
Dokter Poelma Kliniek
21 oktober 2023 19:07
Ik kom 2x per jaar bij Christa. Er wordt rustig bekeken wat er gedaan moet worden. Elke keer weer stelt ze je enorm gerust en verteld ook wanneer je een prikje kunt verwachten. Wat fijn is om dan extra op m'n ademhaling te focussen.
Rimpels weer wat vervaagd dmv botox en bovenlip rimpels geïnjecteerd met filters.
Tot over een half jaar!
Silvana Pleijster Lelijveld
ZuiderC Kliniek
14 juli 2023 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Zwaag

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Zwaag? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Zwaag

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Zwaag. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 14 klinieken binnen 15 km van Zwaag.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 125,00
2 zones€ 300,00
3 zones€ 450,00
Fronsrimpels1 zone€ 125,00
Kraaienpootjes1 zone€ 125,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 125,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 90,00
Baby Botox0,5 zone€ 90,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 140,00

Voor en na foto's Zwaag

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Zwaag.

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox behandeling in Zwaag

Boek een Botox behandeling in Zwaag. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Zwaag. Binnen 15 km rond Zwaag zijn 14klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Zwaag. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Zwaag. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Zwaag.

Populairste behandelingen in Zwaag

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde prijs voor een botoxbehandeling in Zwaag

De prijs van een zone Botox in Zwaag is gemiddeld  € 165,57. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Zwaag bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Zwaag

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Zwaag met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Zwaag regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Zwaag.

Bekijk 4 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Zwaag

Dit zijn 4 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Zwaag. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Zwaag

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Zwaag die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Zwaag

Wat zijn de kosten van Botox in Zwaag?

De prijs van een zone Botox in Zwaag is gemiddeld € 165,57. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Zwaag.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Zwaag?

In de omgeving van Zwaag zijn 14 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Zwaag en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Zwaag op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties