Botox Zwartewaal

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Zwartewaal. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Zwartewaal (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Zwartewaal in de afgelopen periode
396
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zwartewaal
€ 122,62
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zwartewaal
55
Bekijk klinieken in de buurt van Zwartewaal

De gemiddelde prijs in de omgeving van Zwartewaal voor een Botox behandeling is € 122,62 per zone. Dit is 15% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Kraaienpootjes verwijderen in Zwartewaal

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Zwartewaallaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Zwartewaal

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Zwartewaal

In de buurt van Zwartewaal zijn 29 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Zwartewaal

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Zwartewaal is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Zwartewaal

Een behandeling met Botox in Zwartewaal is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Zwartewaal. Binnen 15 km rond Zwartewaal zijn 26klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Zwartewaal. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Zwartewaal?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Zwartewaal? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Zwartewaal

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Zwartewaal. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Zwartewaal goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Zwartewaal

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Zwartewaal. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 55 praktijken in de omgeving van Zwartewaal.

Lees ervaringen:

Meerdere malen in deze kliniek geweest waar ik snel en goed ben geholpen. Botox heb ik 4 maanden plezier van en filler tot een jaar. Fijne begeleiding door Marieke. Heel wat van mijn vriendinnen inmiddels naar volle tevredenheid behandeld.
Willeke Fenger
BeautyFillers
16 februari 2023 08:08
Vandaag weer bij locatie de gaarden geweest bij de lieve dr Natacha Botox en lippen opgelost. Ook de assistenten narina, is een schat altijd wordt je vriendelijk en vrolijk ontvangen en heerlijke koffie niets is haar teveel.
Fatima Duyverman
Liquid Beauty Den Haag
21 juli 2022 10:10
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat... Toon meer »
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat heel belangrijk is. Natasha Smolska weet precies wat ze doet, ze is rustig, lief en werkt erg secuur. Ze luistert goed naar je wensen ook al wil je tijdens de behandeling iets extra's of juist niet, ze neemt de tijd voor je en uiteraard met een mooi resultaat!!! Toon minder »
25 november 2022 19:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Zwartewaal

Boek je injectables behandeling in Zwartewaal

Chantiek Cosmetique
Chantiek Cosmetique
Hellevoetsluis, Dorpsweg 11
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Biogelique salon voor huidverbetering
4.8
Biogelique salon voor huidverbetering
Hellevoetsluis, Culhemiusstraat 12b
8 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse
Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse
Spijkenisse, Gorsstraat 3
8 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 279,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Grabietz Kliniek
Grabietz Kliniek
Vlaardingen, Churchillsingel 472
10 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Zwartewaal

Wat zijn de kosten van Botox in Zwartewaal?

De prijs van een zone Botox in Zwartewaal is gemiddeld € 122,62. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Zwartewaal.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Zwartewaal?

In de omgeving van Zwartewaal zijn 26 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Zwartewaal en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Zwartewaal op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Zwartewaal?

Kies de beste Botox arts in Zwartewaal op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Zwartewaal te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!