Botox Zwartewaterland

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Zwartewaterland op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Zwartewaterland in de afgelopen periode
1.154
Laagste prijs per zone Botox in Zwartewaterland
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zwartewaterland
€ 147,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zwartewaterland
55
Vergelijk klinieken in de buurt van Zwartewaterland

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Zwartewaterland 3% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 142,82).

Boek je injectables behandeling in

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zwolle
City Clinics Zwolle
Zwolle, Ter Pelkwijkpark 18
13 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 20x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
BTX Clinics
BTX Clinics
Zwolle, Assiesplein 17
13 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Ervaar de kracht en schoonheid van injectables
Onlangs 2x geboekt
Derma Medical Clinics Vollenhove
Derma Medical Clinics Vollenhove
Vollenhove, Voorpoort
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Bekijk agenda
 
Glimlach Plus
Glimlach Plus
Meppel, Werkhorst 42
12 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 420,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
BM Clinics Zwolle
BM Clinics Zwolle
Zwolle, Schrevenweg 24
12 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 229,00
Profiel bekijken
Betan Clinics Zwolle
Betan Clinics Zwolle
Zwolle, Thorbeckegracht 17
13 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
De Huidkliniek Zwolle
De Huidkliniek Zwolle
Zwolle, Korte Smeden 10
13 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Skin Effects Zwolle
Skin Effects Zwolle
Zwolle, Luttekestraat 12
13 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Bekijk agenda
 

Botox reviews Zwartewaterland

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Zwartewaterland. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Zwartewaterland. Bekijk ervaringen bij 55 esthetische praktijken in de buurt van Zwartewaterland.

Vergelijk meningen:

Er werd geluisterd naar mijn wensen. Na een prettig consult gekozen voor een frons en kraaienpootjes botox behandeling. De behandeling was zo goed als pijnloos. Blij met het resultaat.
Greetje Tingen
BTX Clinics
3 december 2023 06:06
Ik heb mijn frons en voorhoofdrimpel laten behandelen. Ik had al jaren een diepe rimpel op mijn voorhoofd waar ik me aan stoorde. Na een botox behandeling bij BTX Clinics is deze rimpel een stuk minder zichtbaar geworden. Mensen uit mijn omgeving zagen ook zichtbaar verschil. Door de botox behandeling heb ik ook geen last meer van hoofdpijn. Een fijne bijkom... Toon meer »
Ik heb mijn frons en voorhoofdrimpel laten behandelen. Ik had al jaren een diepe rimpel op mijn voorhoofd waar ik me aan stoorde. Na een botox behandeling bij BTX Clinics is deze rimpel een stuk minder zichtbaar geworden. Mensen uit mijn omgeving zagen ook zichtbaar verschil. Door de botox behandeling heb ik ook geen last meer van hoofdpijn. Een fijne bijkomstigheid! Ik ben geholpen door een vriendelijke en deskundige arts. Ik zou BTX Clinics zeker aanraden! Toon minder »
Minhu Dhont
BTX Clinics
5 december 2023 16:04
Sinds ruim 10 jaar last van overmatig zweten onder mijn oksels. Moest soms wel 4x per dag mijn shirt wisselen en had al meerdere dingen geprobeerd bij de dermatoloog. Na lang dubben op advies van een kennis Botox geprobeerd met fantastisch succes! Geen last meer van vervelende geuren en hoef ook geen kleding meer te wisselen overdag. Dank BTX Clinics!
Maurice
BTX Clinics
12 december 2023 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Zwartewaterland

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Zwartewaterland? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Zwartewaterland

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Zwartewaterland. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 18 klinieken binnen 15 km van Zwartewaterland.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 285,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 59,00
Baby Botox0,5 zone€ 59,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Voor en na foto's Zwartewaterland

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Zwartewaterland.

Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

37 botox artsen in Zwartewaterland

In een straal van 15 km rond Zwartewaterland zijn 37 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Zwartewaterland

Welke 5 klinieken in de omgeving van Zwartewaterland zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Zwartewaterland

Boek een Botox behandeling in Zwartewaterland. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Zwartewaterland. Binnen 15 km rond Zwartewaterland zijn 18klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Zwartewaterland. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Zwartewaterland. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Zwartewaterland.

Populairste behandelingen in Zwartewaterland

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Zwartewaterland v.a € 99,00

De laagste prijs per zone Botox in Zwartewaterland is momenteel € 99,00. In Zwartewaterland kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 147,50. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Zwartewaterland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Zwartewaterland

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Zwartewaterland is momenteel € 99,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Zwartewaterland regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Zwartewaterland.

Uitgelichte botox clinics in Zwartewaterland

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Zwartewaterland staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
City Clinics Zwolle
City Clinics Logo1
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zwolle
Zwolle, Ter Pelkwijkpark 18
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Onlangs 20x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Kliniek88 Zwolle
Kliniek88-zwolle
Wordt nu
bekeken
Kliniek88 Zwolle
Zwolle, Dokter Stolteweg 88
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Transparante en lage prijzen met de hoogste kwaliteit
Onlangs 16x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Zwartewaterland

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Zwartewaterland. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Zwartewaterland

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Zwartewaterland die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Zwartewaterland

Wat zijn de kosten van Botox in Zwartewaterland?

De laagste prijs voor een zone Botox in Zwartewaterland is op dit moment € 99,00.Bij alle cosmetische klinieken in Zwartewaterland is de prijs voor 1 zone gemiddeld € 147,50. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Zwartewaterland.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Zwartewaterland?

In de omgeving van Zwartewaterland zijn 18 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Zwartewaterland en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Zwartewaterland op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox (Vistabel) is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties