Botox Zwartewaterland

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Zwartewaterland. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Zwartewaterland

Boekingen binnen 15 km van Zwartewaterland:

Aantal afspraken in Zwartewaterland in de afgelopen periode
255
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zwartewaterland
€ 134,28
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zwartewaterland
51
Bekijk klinieken in de buurt van Zwartewater...

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 134,28 in de omgeving van Zwartewaterland. Dat is 4% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 139,81).

Fronsrimpel behandeling in Zwartewaterland

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Zwartewaterland kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Vergelijk Botox klinieken in Zwartewaterland

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Zwartewaterland. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Zwartewaterland

In een straal van 15 km rond Zwartewaterland zijn 34 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Zwartewaterland

Welke 5 klinieken in de omgeving van Zwartewaterland zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Zwartewaterland

Boek een Botox behandeling in Zwartewaterland. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Zwartewaterland. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Zwartewaterland. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Zwartewaterland.

Populairste behandelingen in Zwartewaterland

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lipflip
  5. Faceslimming
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Platysma bands
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Zwartewaterland

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Zwartewaterland. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Zwartewaterland

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Zwartewaterland die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in

Derma Medical Clinics Vollenhove
3.9
Derma Medical Clinics Vollenhove
Vollenhove
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Glimlach Plus
4.6
Glimlach Plus
Meppel
12 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 380,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
BM Clinics Zwolle
4.9
BM Clinics Zwolle
Zwolle
12 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 219,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Faceland Zwolle
4.7
Faceland Zwolle
Zwolle
13 km
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 150,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 12x geboekt

Veelgestelde vragen in Zwartewaterland

Wat zijn de kosten van Botox in Zwartewaterland?

De prijs van een zone Botox in Zwartewaterland is gemiddeld € 134,28. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Zwartewaterland.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Zwartewaterland?

In de omgeving van Zwartewaterland zijn 17 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Zwartewaterland en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Zwartewaterland op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Zwartewaterland?

Kies de beste Botox arts in Zwartewaterland op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Zwartewaterland te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.