Filler 1e Exloërmond

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van 1e Exloërmond. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van 1e Exloërmond:

Aantal afspraken in 1e Exloërmond in de afgelopen periode
101
Gemiddelde prijs per ml Filler in 1e Exloërmond
€ 383,33
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van 1e Exloërmond
5
Bekijk klinieken in de buurt van 1e Exloërmo...

De gemiddelde prijs per ML filler is in 1e Exloërmond€ 383,33. Dat is 9% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,37).

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van 1e Exloërmond zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in 1e Exloërmond wilt stellen.
  3. In de omgeving van 1e Exloërmond zijn 5 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in 1e Exloërmond

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in 1e Exloërmond

In de buurt van 1e Exloërmond zijn 5 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in 1e Exloërmond. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in 1e Exloërmond wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in 1e Exloërmond. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Filler reviews 1e Exloërmond

Afgelopen zomer ging ik naar de kliniek voor informatie over fillers, tijdens het gesprek vroeg Dr. Contini of ik hoofdpijn klachten heb. Dit had ik toen al 20 jaar wekelijks en dagenlang. Blijkbaar komt dit doordat ik met mijn kaken klem en dit is op te lossen met Botox. Ik ging met een baat het niet dan schaadt het niet mentaliteit heen en ben Dr. Contini... Toon meer »
Afgelopen zomer ging ik naar de kliniek voor informatie over fillers, tijdens het gesprek vroeg Dr. Contini of ik hoofdpijn klachten heb. Dit had ik toen al 20 jaar wekelijks en dagenlang.

Blijkbaar komt dit doordat ik met mijn kaken klem en dit is op te lossen met Botox. Ik ging met een baat het niet dan schaadt het niet mentaliteit heen en ben Dr. Contini onwijs dankbaar! Vanaf augustus heb ik geen hoofdpijn meer (op 1 aanval na) gehad.

Ik vind de persoonlijke benadering heel prettig, wanneer ik bel kan ik super snel terecht. Toon minder »
Marjolijn Marjolijn
JC Kliniek Emmen
8 december 2022 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in 1e Exloërmond

Boek je injectables behandeling in 1e Exloërmond

Perfect Look Stadskanaal
Perfect Look Stadskanaal
Stadskanaal, Hoofdstraat 118
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Dokter Isabella Stadskanaal
Dokter Isabella Stadskanaal
Stadskanaal, Handelsstraat 55a
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Puur Beauty Hoeve
Puur Beauty Hoeve
Drouwen, Alinghoek 10
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
135 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 24x geboekt

Veelgestelde vragen in 1e Exloërmond

Wat kost een behandeling met fillers in 1e Exloërmond?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in 1e Exloërmond € 383,33. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in 1e Exloërmond?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in 1e Exloërmond. In een straal van 15 kilometer rond 1e Exloërmond zijn  5 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in 1e Exloërmond op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in 1e Exloërmond?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in 1e Exloërmond op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in 1e Exloërmond zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in 1e Exloërmond wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van 1e Exloërmond. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.