Filler Aa en Hunze

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Aa en Hunze. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Aa en Hunze:

Aantal afspraken in Aa en Hunze in de afgelopen periode
198
Gemiddelde prijs per ml Filler in Aa en Hunze
€ 365,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Aa en Hunze
13
Bekijk klinieken in de buurt van Aa en Hunze

De gemiddelde prijs per ML filler is in Aa en Hunze€ 365,50. Dat is 4% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,37).

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Aa en Hunze zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Aa en Hunze wilt stellen.
  3. In de omgeving van Aa en Hunze zijn 13 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Aa en Hunze

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in Aa en Hunze

In de buurt van Aa en Hunze zijn 13 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Aa en Hunze. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Aa en Hunze wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Aa en Hunze. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Filler reviews Aa en Hunze

Afgelopen zomer ging ik naar de kliniek voor informatie over fillers, tijdens het gesprek vroeg Dr. Contini of ik hoofdpijn klachten heb. Dit had ik toen al 20 jaar wekelijks en dagenlang. Blijkbaar komt dit doordat ik met mijn kaken klem en dit is op te lossen met Botox. Ik ging met een baat het niet dan schaadt het niet mentaliteit heen en ben Dr. Contini... Toon meer »
Afgelopen zomer ging ik naar de kliniek voor informatie over fillers, tijdens het gesprek vroeg Dr. Contini of ik hoofdpijn klachten heb. Dit had ik toen al 20 jaar wekelijks en dagenlang.

Blijkbaar komt dit doordat ik met mijn kaken klem en dit is op te lossen met Botox. Ik ging met een baat het niet dan schaadt het niet mentaliteit heen en ben Dr. Contini onwijs dankbaar! Vanaf augustus heb ik geen hoofdpijn meer (op 1 aanval na) gehad.

Ik vind de persoonlijke benadering heel prettig, wanneer ik bel kan ik super snel terecht. Toon minder »
Marjolijn Marjolijn
JC Kliniek Emmen
8 december 2022 17:05
Super blij met mijn lipfillers!
Er word goed naar je geluisterd wat je in gedachten hebt. Ook goede uitleg gegeven en zo een mooi resultaat kunnen bereiken.
samantha struyk
Faceland Groningen
26 mei 2022 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Aa en Hunze

Boek je injectables behandeling in

Puur Beauty Hoeve
Puur Beauty Hoeve
Drouwen, Alinghoek 10
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Dokter Isabella Stadskanaal
Dokter Isabella Stadskanaal
Stadskanaal, Handelsstraat 55a
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Perfect Look Stadskanaal
Perfect Look Stadskanaal
Stadskanaal, Hoofdstraat 118
14 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Cosmetique Totale Assen
4.9
Cosmetique Totale Assen
,
14 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Aa en Hunze

Wat kost een behandeling met fillers in Aa en Hunze?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Aa en Hunze € 365,50. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Aa en Hunze?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Aa en Hunze. In een straal van 15 kilometer rond Aa en Hunze zijn  13 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Aa en Hunze op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Aa en Hunze?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Aa en Hunze op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Aa en Hunze zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Aa en Hunze wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Aa en Hunze. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.