Filler Aa en Hunze

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Aa en Hunze. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Aa en Hunze:

Aantal afspraken in Aa en Hunze in de afgelopen periode
74
Gemiddelde prijs per ml Filler in Aa en Hunze
€ 382,14
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Aa en Hunze
10
Bekijk klinieken in de buurt van Aa en Hunze

De gemiddelde prijs per ML filler is in Aa en HunzeaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 10% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 347,46).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Aa en Hunze zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Aa en Hunze wilt stellen.
  3. In de omgeving van Aa en Hunze zijn 10 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Aa en Hunze

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in Aa en Hunze

In de buurt van Aa en Hunze zijn 10 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Aa en Hunze. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Aa en Hunze wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Aa en Hunze. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Puur Beauty Hoeve

Puur Beauty Hoeve

Alinghoek 10, Drouwen (6 km)

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Shelly Gangapersad

Drs. Shelly Gangapersad

Puur Beauty Hoeve (6 km) Perfect Silhouette Injectables Groningen (25 km) Mijn Huidspecialist Drachten (46 km) Kliniek dokter Shelly (48 km)
+ 2 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Behandelingen per jaar
1500
Ervaring
12 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Alyda Moed

Alyda Moed

Handelsstraat 55a, Stadskanaal (12 km)
Kliniek opgericht
2019

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Aa en Hunze

Wat kost een behandeling met fillers in Aa en Hunze?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Aa en Hunze € 382,14. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Aa en Hunze?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Aa en Hunze. In een straal van 15 kilometer rond Aa en Hunze zijn  10 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Aa en Hunze op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Aa en Hunze?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Aa en Hunze op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Aa en Hunze zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Aa en Hunze wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Aa en Hunze. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.