Filler Assendelft

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Assendelft. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Assendelft

Kengetallen binnen 15 km van Assendelft:

Aantal afspraken in Assendelft in de afgelopen periode
738
Gemiddelde prijs per ml Filler in Assendelft
€ 342,97
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Assendelft
184
Vind een kliniek in de buurt van Assendelft

Één ML filler kost in Assendelft gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 1% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 347,46).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Assendelft zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Assendelft

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Assendelft. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Assendelft

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Assendelft zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Assendelft

Boek een filler behandeling in Assendelft. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Assendelft. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Assendelft. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Assendelft.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Assendelft!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Assendelft in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Assendelft is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Assendelft

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Assendelft die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Assendelft?

Behandeling van wallen in Assendelft

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Assendelft kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Vul je adres in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Assendelft

Kliniek
BUstaand
Belotero logo

Body Unlimited Zaandam

4.7
Paltrokstraat 16, Zaandam (5 km)
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 450

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Robert Schoemacher

Dr. Robert Schoemacher

Body Unlimited Zaandam (5 km) Apotheek&Beauty (63 km) Beauty Clinic Tiel (80 km) By Lika Eindhoven (124 km)
Functie
Arts
Ervaring
33 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
3310-044-large

Taste of Beauty

4.6
J. Michaelpad 24, Velserbroek (6 km)
Kliniek opgericht
2022
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Assendelft

Wat zijn de kosten van één ML filler in Assendelft?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Assendelft is gemiddeld € 342,97. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Assendelft.

Wat is de beste filler kliniek in Assendelft?

In de omgeving van Assendelft (straal van 15 km) zijn 184 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Assendelft en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Assendelft op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Assendelft?

Kies de beste cosmetisch arts in Assendelft op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Assendelft te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Assendelft is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Assendelft zijn 70 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.