Filler Axel

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Axel. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Axel:

Aantal afspraken in Axel in de afgelopen periode
52
Gemiddelde prijs per ml Filler in Axel
€ 342,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Axel
14
Bekijk klinieken in de buurt van Axel

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Axel gemiddeld 1% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 347,46). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Axel: € 342,50 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Axel

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Axel. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Axel

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in Axel

In de buurt van Axel zijn 14 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Axel. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Axel wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Axel. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 2 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Axel

Bekijk 2 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Axel:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Axel. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Axel

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Axel die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Axel

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Axel. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Axel traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Axel

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Axel

Kliniek
Huidkliniek Zeeland
profhilo-logo

Huid en laserkliniek Zeeland Terneuzen

4.2
Communicatielaan 23, Terneuzen (6 km)
Behandelingen per jaar
500
Kliniek opgericht
2013
Prijs botox per zone
v.a. € 105
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
MedCentric Terneuzen

MedCentric Terneuzen

Wielingenlaan 2, Terneuzen (6 km)
Kliniek opgericht
2018
Prijs botox per zone
v.a. € 230
Prijs filler per ml
v.a. € 495
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
E. Askarizadeh

Dr. E. Askarizadeh

MedCentric Terneuzen (6 km) MedCentric Goes (26 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 230
Prijs filler per ml
v.a. € 494.95
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Axel

Wat kost een behandeling met fillers in Axel?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Axel € 342,50. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Axel?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Axel. In een straal van 15 kilometer rond Axel zijn  14 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Axel op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Axel?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Axel op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Axel zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Axel wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Axel. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.