Filler Baard

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Baard. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Baard

Kengetallen binnen 15 km van Baard:

Aantal afspraken in Baard in de afgelopen periode
478
Gemiddelde prijs per ml Filler in Baard
€ 384,78
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Baard
36
Vind een kliniek in de buurt van Baard

De gemiddelde prijs in Baard voor behandeling met één ML filler is € 384,78. Een behandeling met één ML filler in Baard  is gemiddeld 8% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 355,66).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Baard zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Baard

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Baard. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Baard

In de omgeving van Baard kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Baard

Onderstaande klinieken in de buurt van Baard worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
The WOW Factory
C1E7C666-417A-4FB5-BBD7-1D00B00E89BF
Wordt nu
bekeken
5
The WOW Factory
Sneek, Prinses Julianapark 9
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Baard

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Baard zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Baard

Boek een filler behandeling in Baard. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Baard. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Baard. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Baard.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Baard!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Baard in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Baard is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Baard

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Baard die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Baard?

Behandeling van wallen in Baard

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Baard kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Baard.

Filler reviews Baard

Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets... Toon meer »
Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets te laten doen aan je uiterlijk dan zeker hier naar toe gaan. Eerst voor gratis en eerlijk advies. Top clinic!!! Toon minder »
Alette Postuma
Betan Clinics Leeuwarden
2 september 2020 12:12
Vorige week ben ik hier geweest voor een botox behandeling van mijn kraaienpootjes en fronsrimpel. Ik heb meteen mijn jukbeenderen wat meer laten accentueren met fillers. Wat een mooi resultaat. Dank !
6 december 2020 13:01
Ik kom al jaren in deze kliniek, ben meer dan tevreden over dokter Alexandra Stein. Ze is erg goed in haar vak en neemt alle tijd voor je. En ik ben altijd enorm tevreden over het resultaat van mijn Filler en Botox behandelingen.
Ik zal de Steinkliniek aan iedereen aanraden.
floortje de Vries
Alexandra Stein Kliniek
6 oktober 2019 12:12
Bekijk meer Filler ervaringen in Baard

Boek je injectables behandeling in Baard

VYTAL Beauty & Care
VYTAL Beauty & Care
Franeker, Simke Kloostermanstrjitte 7
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Friesland Kliniek
4
Friesland Kliniek
Leeuwarden, Tesselschadestraat 8
10 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Dokter Isabella Leeuwarden
5
Dokter Isabella Leeuwarden
Leeuwarden, Westersingel 4
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
DCCL Leeuwarden
DCCL Leeuwarden
Leeuwarden, Henri Dunantweg 2
11 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Baard

Wat zijn de kosten van één ML filler in Baard?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Baard is gemiddeld € 384,78. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Baard.

Wat is de beste filler kliniek in Baard?

In de omgeving van Baard (straal van 15 km) zijn 36 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Baard en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Baard op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Baard?

Kies de beste cosmetisch arts in Baard op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Baard te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Baard is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Baard zijn 17 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.