Filler Baflo

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Baflo? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Baflo en laat je informeren over de mogelijkheden.

Laagste prijs per ml Filler in Baflo
€ 285,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Baflo
€ 285,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Baflo
1
Vind een kliniek in de buurt van Baflo

De gemiddelde prijs in Baflo voor behandeling met één ML fillers is € 285,00. Dat is 20% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 357,42). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Baflo

PiuraLift
PiuraLift
Groningen, Boterdiep 30
16 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
The Body Clinic Groningen
The Body Clinic Groningen
Groningen, H.A. Kooykerplein 3
16 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Skins Beauty Bar
Skins Beauty Bar
Groningen, Oude Boteringestraat 12
16 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Bekijk agenda
 
Clinic Noord Groningen
Clinic Noord Groningen
Groningen, Protonstraat 6h
17 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
SKIN Kliniek Groningen
SKIN Kliniek Groningen
Groningen, Westerkade 17
17 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Look Groningen
Perfect Look Groningen
Groningen, Harkstederweg 4
17 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Betan Clinics Groningen
Betan Clinics Groningen
Groningen, Ubbo Emmiussingel 33
17 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Moerman Clinic
Moerman Clinic
Groningen, Lübeckweg 2
18 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Filler reviews Baflo

5 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst voor een botoxbehandeling tegen tandenknarsen. Farah heeft ervoor gezorgd dat deze klacht, waar ik jaren last van heb gehad, volledig is verdwenen! Ze is professioneel, realistisch en heeft de ‘less is more’ aanpak zodat je je natuurlijke uitstraling behoud. Ook durft ze ‘nee’ te zeggen, en dit is iets wat absoluut... Toon meer »
5 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst voor een botoxbehandeling tegen tandenknarsen. Farah heeft ervoor gezorgd dat deze klacht, waar ik jaren last van heb gehad, volledig is verdwenen! Ze is professioneel, realistisch en heeft de ‘less is more’ aanpak zodat je je natuurlijke uitstraling behoud. Ook durft ze ‘nee’ te zeggen, en dit is iets wat absoluut noodzakelijk is wanneer je een cosmetisch arts bezoekt. Wanneer je de effecten van de behandelingen ziet is het namelijk erg verleidelijk om steeds meer te willen. Inmiddels heb ik verschillende botox/filler behandelingen bij haar gehad. En ik kan je vertellen dat ik in deze 5 jaar weinig zichtbaar verouderd ben in mijn gezicht. Ik ben supertevreden & vind haar gewoon een leuk mens! Toon minder »
Lianne Pietersma
PiuraLift
14 januari 2023 13:01
Zeer tevreden ben ik over mijn lipfiller behandeling en het resultaat, wauw! Ik werd ontzettend vriendelijk ontvangen en ik kon gelijk merken dat de eigenaresse verstand van zaken heeft. Ze adviseert goed en denkt mee met je wensen. De behandeling verliep pijnloos doordat de verdoving die hier wordt gebruikt goed zijn werk doet. Het is daar ook erg schoon, d... Toon meer »
Zeer tevreden ben ik over mijn lipfiller behandeling en het resultaat, wauw! Ik werd ontzettend vriendelijk ontvangen en ik kon gelijk merken dat de eigenaresse verstand van zaken heeft. Ze adviseert goed en denkt mee met je wensen. De behandeling verliep pijnloos doordat de verdoving die hier wordt gebruikt goed zijn werk doet. Het is daar ook erg schoon, dit is iets wat ik zelf altijd belangrijk vind. Zeker een aanrader om hier naar toe te gaan, ik kom zeker terug! Toon minder »
Dominique de Vries
Clinic Noord Groningen
25 juni 2023 07:07
De eerste keer een lipfiller behandeling laten doen. Super zenuwachtig en bang, maar ze gaat heel relaxed en zorgzaam met je om. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Ze is heel vriendelijk en neemt ook echt de tijd voor je. Als je achteraf vragen hebt krijg je goed advies, en is ook eerlijk als je bijvoorbeeld beter eerst even geen lipfillers erbij kunt... Toon meer »
De eerste keer een lipfiller behandeling laten doen. Super zenuwachtig en bang, maar ze gaat heel relaxed en zorgzaam met je om. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Ze is heel vriendelijk en neemt ook echt de tijd voor je. Als je achteraf vragen hebt krijg je goed advies, en is ook eerlijk als je bijvoorbeeld beter eerst even geen lipfillers erbij kunt doen. In tegenstelling tot andere klinieken die alleen aan geld denken, geeft zij ook echt om haar cliënten. Ik raad Clinic Noord zeker aan, ik ga nu voor de derde keer heen en ik blijf zeker terug komen. 🤍 Toon minder »
Ilonka Kremer
Clinic Noord Groningen
27 juni 2023 21:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Baflo

Filler prijzen 2024 vergelijken in Baflo

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Baflo. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 1 klinieken binnen 15 km van Baflo.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 285,00
Lipfiller1,0 ML€ 285,00
Traangoot filler1,0 ML€ 320,91
Wallen onder ogen1,0 ML€ 320,91
Jukbeenderen1,0 ML€ 285,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 285,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 285,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 285,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 320,91
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 320,91
Neus filler1,0 ML€ 320,91

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Baflo

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Baflo. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Populaire filler behandelingen in Baflo

In Baflo zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Baflo. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Baflo

Een behandeling met Botox in Baflo is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Baflo. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Baflo. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Baflo?

Veelgestelde vragen in Baflo

Wat zijn de kosten van één ML filler in Baflo?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Baflo is gemiddeld € 285,00. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Baflo.

Wat is de beste filler kliniek in Baflo?

In de omgeving van Baflo (straal van 15 km) zijn 1 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Baflo en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Baflo op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Baflo?

Kies de beste cosmetisch arts in Baflo op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Baflo te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Baflo?

Er zijn 0 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Baflo die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.