Filler Bakkeveen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een geschikte filler kliniek bij jou in de buurt? Op deze pagina lees je alles over de filler behandelingen in Bakkeveen én de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek direct een gratis consult bij een betrouwbare kliniek in Bakkeveen en ontdek de mogelijkheden!

Aantal afspraken in Bakkeveen in de afgelopen periode
215
Gemiddelde prijs per ml Filler in Bakkeveen
€ 351,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bakkeveen
14
Bekijk klinieken in de buurt van Bakkeveen

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Populaire filler behandelingen in Bakkeveen

In Bakkeveen zijn diverse opties beschikbaar voor filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: worden gebruikt om het natuurlijke volume van de lippen te herstellen, fijne lijntjes rond de mond te verminderen en dunne lippen op te vullen. Ontdek meer over lipfillers.

 • Marionetlijnen fillers: marionetlijnen zijn de verticale lijntjes aan beide zijden van de kin. Deze kunnen worden behandeld fillers. Dit zijn huidvullers waarmee hangende mondhoeken worden aangepakt. Ontdek meer over marionetlijnen fillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de kaaklijn en het tijdelijk verminderen van een onderkin. Het resultaat houdt meestal ongeveer een jaar aan. Ontdek meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Traangootfillers: deze populaire ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiele vullers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Ontdek meer over traangootfillers.

 • Jukbeenderen fillers: behandelinggericht op het herstellen van verloren volume in de jukbeenderen, wat leidt tot een verjongde uitstraling. Ontdek meer over fillers in de jukbeenderen.

 • Haarfillers: Een moderne oplossing voor haaruitval, waarbij fillers worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken te behandelen. Ontdek meer over haarfillers

 • Neusfillers: worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip en het corrigeren van asymmetrie. Ontdek meer over neusfillers.

 • Bilvergroting met fillers: deze behandeling resulteert in vollere billen en een gladdere huid. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken. Ontdek meer over een bilvergroting met fillers

Als je overweegt om een van deze behandelingen te ondergaan, kun je via Injectablesbooking eenvoudig de beste klinieken in Bakkeveen vergelijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een ervaren arts.

Filler merken

Kies niet zomaar voor de eerste de beste kliniek. Check altijd de beoordelingen en ga na welk merk fillers de artsen gebruiken. Veilige merken zijn bijvoorbeeld:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur filler die is ontworpen om rimpels te verminderen en de huid te verjongen. De resultaten houden meestal tussen de 6 en 18 maanden aan. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een vooraanstaand merk van hyaluronzuur-fillers, gemaakt door het Teoxane laboratorium. Het merk biedt verschillende soorten huidvullers aan, geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe rimpels. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: gevestigd merk hyaluronzuur-fillers dat al sinds 1997 beschikbaar is. Lees meer over Restylane

 • Aliaxin: filler op basis van hyaluronzuur, ontwikkeld door het Zwisterse bedrijf IBSA. Lees meer over Aliaxin

 • Stylage: vooraanstaand merk van hyaluronzuur fillers dat diverse soorten fillers biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saphya: merk hyaluronzuur-fillers met meerdere producten in het assortiment, aangepast aan specifieke individuele behoeften. 

Beste klinieken voor een filler behandeling in Bakkeveen

In de buurt van Bakkeveen zijn 14 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Bakkeveen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Bakkeveen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Bakkeveen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 3 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Bakkeveen

Bekijk 3 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Bakkeveen:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Bakkeveen. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Bakkeveen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Bakkeveen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Bakkeveen

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Bakkeveen. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Bakkeveen traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Bakkeveen

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Bakkeveen.

Filler reviews Bakkeveen

Dr Catharina Meijer is echt een meester in fillerbehandelingen. Niemand die het ziet en toch 10 jaar jonger. Heel blij mee.
22 mei 2023 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Bakkeveen

Boek je injectables behandeling in Bakkeveen

Anja Marra Drachten
4.9
Anja Marra Drachten
Drachten, Eikesingel 9
11 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Mijn Huidspecialist Drachten
Mijn Huidspecialist Drachten
Drachten, Stationsweg 64
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Visible Skincare & Make up
4.8
Visible Skincare & Make up
Beetsterzwaag, Van Harinxmaweg 7
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Oogmark Drachten
5
Oogmark Drachten
Drachten, Morra 39
13 km
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Bakkeveen

Wat kost een behandeling met fillers in Bakkeveen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Bakkeveen € 351,50. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Bakkeveen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Bakkeveen. In een straal van 15 kilometer rond Bakkeveen zijn  14 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Bakkeveen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Bakkeveen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Bakkeveen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Bakkeveen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Bakkeveen wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Bakkeveen. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.