Filler Beekbergen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Beekbergen? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Beekbergen en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Beekbergen in de afgelopen periode
469
Laagste prijs per ml Filler in Beekbergen
€ 239,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Beekbergen
€ 319,67
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Beekbergen
25
Bekijk klinieken in de buurt van Beekbergen

De gemiddelde prijs in Beekbergen voor behandeling met één ML fillers is € 319,67. Dat is 10% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 356,66). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Beekbergen

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Apeldoorn
City Clinics Apeldoorn
Apeldoorn, Regentesselaan 5
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 36x geboekt
Beauty Centrum Apeldoorn
Beauty Centrum Apeldoorn
Apeldoorn, Arnhemseweg 137
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Zipper Clinics Apeldoorn
Zipper Clinics Apeldoorn
Apeldoorn, Deventerstraat 25
6 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 480,00
Profiel bekijken
Ageworth Apeldoorn
Ageworth Apeldoorn
Apeldoorn, Deventerstraat 29
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Dermatique Marjo
Dermatique Marjo
Apeldoorn, Edisonlaan 160
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
 
UVA Care
UVA Care
Apeldoorn, Koninginnelaan 203
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Eerbeek, Coldenhovenseweg 8A
10 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
72 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 29x geboekt

Filler reviews Beekbergen

Super fijne en professionele kliniek. Voor het eerst fillers laten zetten bij City Clinics in Apeldoorn, werd super op mijn gemak gesteld en kreeg duidelijke uitleg over de behandeling. Kan city clinics aan iedereen aanraden!
Jodieke Welling
18 november 2022 10:10
Super fijne en professionele kliniek. Voor het eerst fillers laten zetten bij City Clinics in Apeldoorn, werd super op mijn gemak gesteld en kreeg duidelijke uitleg over de behandeling. Kan city clinics aan iedereen aanraden!
Jodieke Welling
City Clinics Apeldoorn
18 november 2022 10:10
Een prachtige locatie, eerste consult voor een filler behandeling. Super geholpen, duidelijke uitleg. Een week later geweest voor behandeling bij drs Babak super arts, helemaal blij mee. Ook fijn, je kunt gratis parkeren!
Caroline Houben
Clinic63 Velp
16 augustus 2019 11:11
Bekijk meer Filler ervaringen in Beekbergen

Vergelijk filler prijzen 2024 in Beekbergen

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Beekbergen. Vul je locatie in en vergelijk de 2024 prijzen van alle 8 klinieken binnen 15 km van Beekbergen. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 239,00
Lipfiller1,0 ML€ 239,00
Traangoot filler1,0 ML€ 269,11
Wallen onder ogen1,0 ML€ 269,11
Jukbeenderen1,0 ML€ 239,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 239,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 239,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 239,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 269,11
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 269,11
Neus filler1,0 ML€ 269,11
Liquid facelift-€ 1.280,00

Filler voor en na foto's

In de omgeving van Beekbergen kun je terecht voor een cosmetische behandeling met fillers. De meeste mensen vergelijken klinieken zorgvuldig. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van filler behandelingen in de buurt van Beekbergen.

Liquid facelift voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem (na)
Liquid facelift voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem
Neus-lippenplooi voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem (voor)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem (na)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Beekbergen

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Beekbergen. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geplande filler afspraken in de omgeving van Beekbergen

Bij welke 3 klinieken in de buurt van Beekbergen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Beekbergen

In Beekbergen zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Beekbergen. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Beekbergen

Een behandeling met Botox in Beekbergen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Beekbergen. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Beekbergen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Beekbergen?

Aanbevolen klinieken in Beekbergen

Op basis van kwaliteit en beoordelingen hebben wij een aantal klinieken in Beekbergen voor je geselecteerd:

Gesponsord
City Clinics Apeldoorn
City Clinics Logo1
Wordt nu
bekeken
City Clinics Apeldoorn
Apeldoorn, Regentesselaan 5
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Onlangs 36x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 5 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Beekbergen

Bekijk 5 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Beekbergen:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Beekbergen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Beekbergen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Beekbergen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Beekbergen

Welke arts voor lippen opvullen in Beekbergen?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Beekbergen

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Beekbergen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Beekbergen

Wat kost een behandeling met fillers in Beekbergen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Beekbergen € 319,67. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Beekbergen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Beekbergen. In een straal van 15 kilometer rond Beekbergen zijn  25 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Beekbergen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Beekbergen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Beekbergen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Beekbergen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Beekbergen?

Er zijn 17 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Beekbergen die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.