Filler Bergambacht

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Bergambacht. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Bergambacht

Kengetallen binnen 15 km van Bergambacht:

Aantal afspraken in Bergambacht in de afgelopen periode
468
Gemiddelde prijs per ml Filler in Bergambacht
€ 377,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bergambacht
51
Vind een kliniek in de buurt van Bergambacht

De gemiddelde prijs in Bergambacht voor behandeling met één ML filler is € 377,00. Een behandeling met één ML filler in Bergambacht  is gemiddeld 7% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,10).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Bergambacht zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Bergambacht

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Bergambacht. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Bergambacht

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Bergambacht zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Bergambacht

Boek een filler behandeling in Bergambacht. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Bergambacht. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Bergambacht. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Bergambacht.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Bergambacht!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Bergambacht in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Bergambacht is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Bergambacht

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Bergambacht die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Bergambacht?

Behandeling van wallen in Bergambacht

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Bergambacht kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Bergambacht.

Filler reviews Bergambacht

Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag... Toon meer »
Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag even zeker wil zijn of het allemaal nog wel netjes op zijn plek zit. Dat was uiteraard geen probleem en kon al heel snel terecht. Al met al een hele fijne ervaring. Ook hebben ze lekkere koffie (hihi). Toon minder »
22 december 2022 10:10
Vandaag een filler en botox behandeling gehad bij Nina Sisic. Wat een lieve en fijne arts legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor je. Ze is ook heel eerlijk wat haalbaar is. Ik kom zeker terug
4 mei 2022 20:08
Vrijdag bij Dokter Jade geweest voor fillers voor mijn kaaklijn en kin. Ze stelde me erg op mijn gemak! Begreep goed mijn wens, wil graag natuurlijk laten lijken. Absoluut een aanrader als je voor kwaliteit gaat en op zoek bent met iemand voor oog voor detail
24 oktober 2022 18:06
Bekijk meer Filler ervaringen in Bergambacht

Boek je injectables behandeling in Bergambacht

Exclusief Skinstore & Salon
4.6
Exclusief Skinstore & Salon
Bergambacht, Hoofdstraat 3a
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Kliniek Groene Hart
5
Kliniek Groene Hart
Gouda, Middenmolenlaan 1
8 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Dokter van Amsterdam
5
Dokter van Amsterdam
Gouda, Middenmolenplein 1
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Anatomy 43
5
Anatomy 43
Gouda, Korte Groenendaal 4
10 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Bergambacht

Wat zijn de kosten van één ML filler in Bergambacht?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Bergambacht is gemiddeld € 377,00. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Bergambacht.

Wat is de beste filler kliniek in Bergambacht?

In de omgeving van Bergambacht (straal van 15 km) zijn 51 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Bergambacht en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Bergambacht op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Bergambacht?

Kies de beste cosmetisch arts in Bergambacht op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Bergambacht te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Bergambacht is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Bergambacht zijn 22 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.