Filler Bergen (L.)

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Bergen (L.). Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Bergen (L.):

Aantal afspraken in Bergen (L.) in de afgelopen periode
1.250
Gemiddelde prijs per ml Filler in Bergen (L.)
€ 342,46
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bergen (L.)
51
Bekijk klinieken in de buurt van Bergen (L.)

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Bergen (L.) gemiddeld 3% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,10). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Bergen (L.): € 342,46 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Bergen (L.)

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Bergen (L.). Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Bergen (L.)

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Bergen (L.)

In de buurt van Bergen (L.) kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Bergen (L.)

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Bergen (L.) krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Waterland kliniek Alkmaar
logo-waterland-kliniek-zwart-wit-logo
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Alkmaar
Alkmaar, Bergerweg 62
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Afspraak maken
Onlangs 39x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Bergen (L.)

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Bergen (L.) is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Bergen (L.)

In de buurt van Bergen (L.) zijn 51 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Bergen (L.). Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Bergen (L.) wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Bergen (L.). Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Bergen (L.)

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Bergen (L.):

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Bergen (L.). Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Bergen (L.)

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Bergen (L.) die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Bergen (L.)

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Bergen (L.). Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Bergen (L.) traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Bergen (L.)

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Bergen (L.).

Filler reviews Bergen (L.)

Eerlijk en duidelijk advies. Dr. Schmidt werkt zeer professioneel met een natuurlijk eind resultaat. Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij haar van Botox en fillers.
yvonne deruyter
Schmidt Cosmedic Bergen
8 december 2022 19:07
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt. Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst. Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg scho... Toon meer »
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt.

Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst.

Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg schoon.

Tot snel.

Groetjes,

Kelly Toon minder »
Kelly KC4U
Sobeauty Alkmaar
25 april 2022 11:11
Heel mooi resultaat van botox en fillers. Heel precies! Zeer tevreden!
Senita Mlaco
Sobeauty Alkmaar
5 februari 2023 09:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Bergen (L.)

Boek je injectables behandeling in Bergen

Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
878 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 35x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
894 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 22x geboekt
Dokter Muller Aesthetics
Dokter Muller Aesthetics
Dokkum, Gasthuisstraat 16
787 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Afslankstudio Marianne - Perfect Look
2.6
Afslankstudio Marianne - Perfect Look
Hurdegaryp, Rijksstraatweg 169
798 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Bergen (L.)

Wat kost een behandeling met fillers in Bergen (L.)?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Bergen (L.) € 342,46. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Bergen (L.)?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Bergen (L.). In een straal van 15 kilometer rond Bergen (L.) zijn  51 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Bergen (L.) op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Bergen (L.)?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Bergen (L.) op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Bergen (L.) zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Bergen (L.) wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Bergen (L.). Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.