Filler Bergharen

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Bergharen. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Bergharen:

Aantal afspraken in Bergharen in de afgelopen periode
480
Gemiddelde prijs per ml Filler in Bergharen
€ 375,96
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bergharen
57
Bekijk klinieken in de buurt van Bergharen

De gemiddelde prijs per ML filler is in BergharenaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 6% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 355,66).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Bergharen zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Bergharen wilt stellen.
  3. In de omgeving van Bergharen zijn 57 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Bergharen

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Bergharen

In de buurt van Bergharen kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Bergharen

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Bergharen krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Wageningen
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.8
Cosmetique Totale Wageningen
Wageningen, Stadsbrink 451
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke
Afspraak maken
Onlangs 12x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Bergharen

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Bergharen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Bergharen

In de buurt van Bergharen zijn 57 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Bergharen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Bergharen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Bergharen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Bergharen

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Bergharen:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Bergharen. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Bergharen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Bergharen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Bergharen

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Bergharen. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Bergharen traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Bergharen

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Bergharen.

Filler reviews Bergharen

Heel fijne kliniek ! Hier 2 jaar geleden gekomen voor fillers ivm ingevallen wangen / mondhoeken. Ik ben behandeld door Dr Meulenaar met Juvederm. Heel mooi en natuurlijk resultaat. Dik 1,5 tot 2 jaar plezier van gehad. Nu net weer dezelfde behandeling gehad en wederom meer dan tevreden. Prettige, non nonsense arts. Ik raad deze kliniek zeker aan. Mooie, di... Toon meer »
Heel fijne kliniek ! Hier 2 jaar geleden gekomen voor fillers ivm ingevallen wangen / mondhoeken. Ik ben behandeld door Dr Meulenaar met Juvederm. Heel mooi en natuurlijk resultaat. Dik 1,5 tot 2 jaar plezier van gehad. Nu net weer dezelfde behandeling gehad en wederom meer dan tevreden. Prettige, non nonsense arts. Ik raad deze kliniek zeker aan. Mooie, discrete ligging. Toon minder »
1 maart 2022 12:12
Filler in mijn neus laten plaatsen, dit zou minimaal een jaar blijven zitten.Nu na 4 maanden is de filler al een heel eind opgelost.Jammer, had gehoopt dat ik er langer plezier van zou hebben.Ze hebben geprobeerd dit met mij op te lossen.Na die 4 maanden is de filler niet veel meer afgenomen.Dus uiteindelijk toch een goed resultaat.
Sandra Roelvink
City Clinics Nijmegen
28 april 2022 10:10
Joost heeft super mooi werk geleverd. Fillers op jukbeenderen en wangen kan heel snel fake ogen. Maar ziet er top uit!
22 juni 2022 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Bergharen

Boek je injectables behandeling in Bergharen

Esthetiek Nijmegen
4
Esthetiek Nijmegen
Nijmegen, Burgemeester Daleslaan 27
12 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Cosmetique Totale Nijmegen
4.9
Cosmetique Totale Nijmegen
Nijmegen, Couwenbergstraat 30
12 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Praktijk voor Injectables Nijmegen
4.6
Praktijk voor Injectables Nijmegen
Nijmegen,
12 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
De Huidpraktijk Nijmegen
De Huidpraktijk Nijmegen
Nijmegen, Marialaan 116
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Bergharen

Wat kost een behandeling met fillers in Bergharen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Bergharen € 375,96. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Bergharen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Bergharen. In een straal van 15 kilometer rond Bergharen zijn  57 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Bergharen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Bergharen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Bergharen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Bergharen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Bergharen wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Bergharen. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.