Filler Beuningen Gld

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Beuningen Gld

Kengetallen Beuningen Gld (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Beuningen Gld in de afgelopen periode
736
Gemiddelde prijs per ml Filler in Beuningen Gld
€ 366,94
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Beuningen Gld
65
Bekijk klinieken in de buurt van Beuningen G...

De gemiddelde prijs per ML filler is in Beuningen Gld€ 366,94. Dat is 4% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,10).

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Beuningen Gld zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Beuningen Gld wilt stellen.
  3. In de omgeving van Beuningen Gld zijn 65 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Beuningen Gld

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lippen opvullen Beuningen Gld

In de buurt van Beuningen Gld kun je bij cosmetische klinieken ook terecht voor lippen opvullen. Een lipbehandeling kan waardevol zijn om rimpeltjes te verwijderen, hangende mondhoeken te behandelen of om de lippen een mooi contour te geven. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.

Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts

Lees reviews over artsen en klinieken en maak direct een afspraak!

Aanbevolen klinieken in Beuningen Gld

De volgende filler klinieken in de omgeving van Beuningen Gld staan momenteel in de spotlight. 
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Wageningen
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.8
Cosmetique Totale Wageningen
Wageningen, Stadsbrink 451
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Beuningen Gld

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Beuningen Gld is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Fillerklinieken in Beuningen Gld

Een behandeling met Botox in Beuningen Gld is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Beuningen Gld. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Beuningen Gld. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Beuningen Gld?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Beuningen Gld zijn:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Beuningen Gld

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Beuningen Gld:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Beuningen Gld in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Beuningen Gld

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Beuningen Gld die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Beuningen Gld

Welke arts voor lippen opvullen in Beuningen Gld?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Beuningen Gld

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Beuningen Gld

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Beuningen Gld

Heel fijne kliniek ! Hier 2 jaar geleden gekomen voor fillers ivm ingevallen wangen / mondhoeken. Ik ben behandeld door Dr Meulenaar met Juvederm. Heel mooi en natuurlijk resultaat. Dik 1,5 tot 2 jaar plezier van gehad. Nu net weer dezelfde behandeling gehad en wederom meer dan tevreden. Prettige, non nonsense arts. Ik raad deze kliniek zeker aan. Mooie, di... Toon meer »
Heel fijne kliniek ! Hier 2 jaar geleden gekomen voor fillers ivm ingevallen wangen / mondhoeken. Ik ben behandeld door Dr Meulenaar met Juvederm. Heel mooi en natuurlijk resultaat. Dik 1,5 tot 2 jaar plezier van gehad. Nu net weer dezelfde behandeling gehad en wederom meer dan tevreden. Prettige, non nonsense arts. Ik raad deze kliniek zeker aan. Mooie, discrete ligging. Toon minder »
1 maart 2022 12:12
Filler in mijn neus laten plaatsen, dit zou minimaal een jaar blijven zitten.Nu na 4 maanden is de filler al een heel eind opgelost.Jammer, had gehoopt dat ik er langer plezier van zou hebben.Ze hebben geprobeerd dit met mij op te lossen.Na die 4 maanden is de filler niet veel meer afgenomen.Dus uiteindelijk toch een goed resultaat.
Sandra Roelvink
City Clinics Nijmegen
28 april 2022 10:10
Joost heeft super mooi werk geleverd. Fillers op jukbeenderen en wangen kan heel snel fake ogen. Maar ziet er top uit!
22 juni 2022 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Beuningen Gld

Boek je injectables behandeling in Beuningen

Praktijk voor Injectables Nijmegen
4.4
Praktijk voor Injectables Nijmegen
Nijmegen,
5 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
De Huidpraktijk Nijmegen
De Huidpraktijk Nijmegen
Nijmegen, Marialaan 116
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kleine Cosmetica Nijmegen
Kleine Cosmetica Nijmegen
Nijmegen, Graafseweg 232
6 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Body and Face Company Nijmegen
5
Body and Face Company Nijmegen
Nijmegen, Nina Simonestraat 8
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Beuningen Gld

Wat kost een behandeling met fillers in Beuningen Gld?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Beuningen Gld € 366,94. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Beuningen Gld?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Beuningen Gld. In een straal van 15 kilometer rond Beuningen Gld zijn  65 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Beuningen Gld op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Beuningen Gld?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Beuningen Gld op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Beuningen Gld zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Beuningen Gld?

Er zijn 37 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Beuningen Gld die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.