Filler Bitgum

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Bitgum. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Bitgum:

Aantal afspraken in Bitgum in de afgelopen periode
305
Gemiddelde prijs per ml Filler in Bitgum
€ 359,09
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bitgum
27
Bekijk klinieken in de buurt van Bitgum

De gemiddelde prijs per ML filler is in BitgumaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 3% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 347,18).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Bitgum zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Bitgum wilt stellen.
  3. In de omgeving van Bitgum zijn 27 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Bitgum

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Bitgum

Bij welke 3 klinieken in de buurt van Bitgum is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Bitgum

In de buurt van Bitgum zijn 27 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Bitgum. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Bitgum wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Bitgum. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 6 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Bitgum

Bekijk 6 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Bitgum:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Bitgum. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Bitgum

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Bitgum die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Bitgum

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Bitgum. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Bitgum traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Bitgum

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Bitgum

Praktijk voor Cosmetische Geneeskunde Dokter Isabella
5
Praktijk voor Cosmetische Geneeskunde Dokter Isabella
Leeuwarden
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 30x geboekt
Friesland Kliniek
4
Friesland Kliniek
Leeuwarden
8 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Derma Medical Clinics Leeuwarden
4.1
Derma Medical Clinics Leeuwarden
Leeuwarden
8 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
Ayurveda & Beauty - Perfect look
4.8
Ayurveda & Beauty - Perfect look
Leeuwarden
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Bitgum

Wat kost een behandeling met fillers in Bitgum?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Bitgum € 359,09. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Bitgum?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Bitgum. In een straal van 15 kilometer rond Bitgum zijn  27 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Bitgum op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Bitgum?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Bitgum op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Bitgum zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Bitgum wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Bitgum. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.