Filler Bladel

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Bladel. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Bladel

Kengetallen binnen 15 km van Bladel:

Aantal afspraken in Bladel in de afgelopen periode
56
Gemiddelde prijs per ml Filler in Bladel
€ 342,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bladel
13
Vind een kliniek in de buurt van Bladel

Één ML filler kost in Bladel gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 3% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 352,10).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Bladel zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Bladel

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Bladel. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Bladel

Boek een filler behandeling in Bladel. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Bladel. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Bladel. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Bladel.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

Filler reviews Bladel

Voor de eerste keer missofillers laten zetten door Alex. Ben erg tevreden, ze zijn natuurlijk zoals ik wilde. Ik kom zeker vaker terug. Het voelde erg vertrouwd
anastasia snelders
Alex' Beautystudio
5 maart 2022 18:06
Heel tevreden! Zelf ben ik in mei voor de eerste keer behandeld met traangootfillers tegen de wallen, en botox in voorhoofd en frons. Aanvankelijk voor het "mooie" maar ook de hoofdpijn die ik heeel vaak heb werd door de botox stukken minder. Vandaag dus opnieuw weer laten doen en ik ga het zeker blijven doen in de toekomst. De eerste keer was ik bang maar i... Toon meer »
Heel tevreden! Zelf ben ik in mei voor de eerste keer behandeld met traangootfillers tegen de wallen, en botox in voorhoofd en frons. Aanvankelijk voor het "mooie" maar ook de hoofdpijn die ik heeel vaak heb werd door de botox stukken minder. Vandaag dus opnieuw weer laten doen en ik ga het zeker blijven doen in de toekomst. De eerste keer was ik bang maar ik werd op mijn gemak gesteld en het viel echt mee! Alex is ook een super lieve en spontane meid. Ik raad Alex' beautystudio zeker aan!! Toon minder »
17 september 2022 12:12
Altijd even vriendelijk, onthaal en artsen. Nemen hun tijd, stellen je gerust en geven goeie uitleg. Na de behandeling mooi resultaat voor een mooie prijs. Wat wil je nog meer. Ik heb borsten al gedaan en fillers en al ben ik voor de dood van naalden ik ga weer terug 😊
Jacqueline Vink
Faceland Eindhoven
8 maart 2022 19:07
Bekijk meer Filler ervaringen in Bladel

Boek je injectables behandeling in Bladel

Schoonheidsinstituut PUUR Eersel
4.9
Schoonheidsinstituut PUUR Eersel
Eersel, Markt 31A
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Alex' Beautystudio
4.9
Alex' Beautystudio
Eersel, Gebint 1N
8 km
Botox zone v.a.
€ 111,00
Filler per ml v.a.
€ 271,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
126 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 35x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
113 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 22x geboekt

Veelgestelde vragen in Bladel

Wat zijn de kosten van één ML filler in Bladel?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Bladel is gemiddeld € 342,50. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Bladel.

Wat is de beste filler kliniek in Bladel?

In de omgeving van Bladel (straal van 15 km) zijn 13 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Bladel en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Bladel op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Bladel?

Kies de beste cosmetisch arts in Bladel op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Bladel te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Bladel is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Bladel zijn 5 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.