Filler Dantumadiel

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Dantumadiel. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Dantumadiel

Kengetallen binnen 15 km van Dantumadiel:

Aantal afspraken in Dantumadiel in de afgelopen periode
53
Gemiddelde prijs per ml Filler in Dantumadiel
€ 368,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Dantumadiel
7
Vind een kliniek in de buurt van Dantumadiel

De gemiddelde prijs in Dantumadiel voor behandeling met één ML filler is € 368,75. Een behandeling met één ML filler in Dantumadiel  is gemiddeld 5% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Dantumadiel zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Dantumadiel

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Dantumadiel. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Dantumadiel

Boek een filler behandeling in Dantumadiel. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Dantumadiel. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Dantumadiel. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Dantumadiel.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

Filler reviews Dantumadiel

Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets... Toon meer »
Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets te laten doen aan je uiterlijk dan zeker hier naar toe gaan. Eerst voor gratis en eerlijk advies. Top clinic!!! Toon minder »
Alette Postuma
Betan Clinics Leeuwarden
2 september 2020 12:12
Bekijk meer Filler ervaringen in Dantumadiel

Boek je injectables behandeling in

Dokter Muller Aesthetics
Dokter Muller Aesthetics
Dokkum, Gasthuisstraat 16
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Afslankstudio Marianne - Perfect Look
2.6
Afslankstudio Marianne - Perfect Look
Hurdegaryp, Rijksstraatweg 169
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
112 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 25x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
131 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 18x geboekt

Veelgestelde vragen in Dantumadiel

Wat zijn de kosten van één ML filler in Dantumadiel?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Dantumadiel is gemiddeld € 368,75. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Dantumadiel.

Wat is de beste filler kliniek in Dantumadiel?

In de omgeving van Dantumadiel (straal van 15 km) zijn 7 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Dantumadiel en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Dantumadiel op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Dantumadiel?

Kies de beste cosmetisch arts in Dantumadiel op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Dantumadiel te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Dantumadiel is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Dantumadiel zijn 3 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.