Filler De Heen

Kies een fillerkliniek in de omgeving van De Heen. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van De Heen:

Aantal afspraken in De Heen in de afgelopen periode
120
Gemiddelde prijs per ml Filler in De Heen
€ 380,83
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van De Heen
16
Bekijk klinieken in de buurt van De Heen

De gemiddelde prijs per ML filler is in De HeenaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 7% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 355,55).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van De Heen zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in De Heen wilt stellen.
  3. In de omgeving van De Heen zijn 16 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in De Heen

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in De Heen

In de buurt van De Heen zijn 16 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in De Heen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in De Heen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in De Heen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 4 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van De Heen

Bekijk 4 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van De Heen:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van De Heen. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in De Heen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van De Heen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen De Heen

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van De Heen. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

De Heen traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo De Heen

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in De Heen.

Boek je injectables behandeling in De Heen

dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom
4.8
dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom
Bergen op Zoom, Dubbelstraat 90
12 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
4.4
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
Bergen op Zoom, Rooseveltlaan 192
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Natuurlijk en Mooi | Esthetische Kliniek
5
Natuurlijk en Mooi | Esthetische Kliniek
Fijnaart, Nieuwe Dorpsweg 1A
14 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 285,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Plastische Chirurgie Roosendaal
Plastische Chirurgie Roosendaal
Roosendaal, Boerhaavelaan 25
14 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in De Heen

Wat kost een behandeling met fillers in De Heen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in De Heen € 380,83. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in De Heen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in De Heen. In een straal van 15 kilometer rond De Heen zijn  16 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in De Heen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in De Heen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in De Heen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in De Heen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in De Heen wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van De Heen. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.