Filler Dieren

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Dieren. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Dieren

Kengetallen binnen 15 km van Dieren:

Aantal afspraken in Dieren in de afgelopen periode
810
Gemiddelde prijs per ml Filler in Dieren
€ 328,68
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Dieren
72
Vind een kliniek in de buurt van Dieren

Één ML filler kost in Dieren gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 8% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 355,55).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Dieren zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Dieren

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Dieren. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Dieren

In de omgeving van Dieren kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Dieren

Onderstaande klinieken in de buurt van Dieren worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Westervoort
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
5
Ivy clinics Westervoort
Westervoort, Kerkstraat 1
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 25x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Dieren

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Dieren zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Dieren

Boek een filler behandeling in Dieren. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Dieren. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Dieren. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Dieren.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Dieren!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Dieren in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Dieren is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Dieren

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Dieren die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Dieren?

Behandeling van wallen in Dieren

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Dieren kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Dieren.

Filler reviews Dieren

Nadat ik de keuze had gemaakt dat ik lipfillers wilde, starte mijn zoektocht waar ik dat het beste kon laten doen. De bodyclinic gaf mij een goed gevoel. En dat gevoel zat helemaal goed. Wat een fijne clinic, zeer gastvrij en vriendelijk. En dat de art over behoorlijk wat expertise beschikt, is te zien aan het eindresultaat! Wat ben ik blij... Het is natuurl... Toon meer »
Nadat ik de keuze had gemaakt dat ik lipfillers wilde, starte mijn zoektocht waar ik dat het beste kon laten doen. De bodyclinic gaf mij een goed gevoel. En dat gevoel zat helemaal goed. Wat een fijne clinic, zeer gastvrij en vriendelijk. En dat de art over behoorlijk wat expertise beschikt, is te zien aan het eindresultaat! Wat ben ik blij... Het is natuurlijk en super mooi geworden. Echt een aanrader! Toon minder »
2 april 2019 10:10
Een prachtige locatie, eerste consult voor een filler behandeling. Super geholpen, duidelijke uitleg. Een week later geweest voor behandeling bij drs Babak super arts, helemaal blij mee. Ook fijn, je kunt gratis parkeren!
Caroline Houben
Clinic63 Velp
16 augustus 2019 11:11
Vandaag bij Madam Care geweest. Het was voor mij 1,5 uur rijden, maar de rit echt waard. Ik voelde me super op mijn gemak bij haar. Ze heeft alles precies uitgelegd. Goed geadvisseerd en fantastisch werk geleverd. Ik ben zo blij met het resultaat. Ik ben veel afgevallen, hierdoor heel veel lege plekken in mijn gezicht. Dat geeft meteen een vermoeide uitstral... Toon meer »
Vandaag bij Madam Care geweest. Het was voor mij 1,5 uur rijden, maar de rit echt waard. Ik voelde me super op mijn gemak bij haar. Ze heeft alles precies uitgelegd. Goed geadvisseerd en fantastisch werk geleverd. Ik ben zo blij met het resultaat. Ik ben veel afgevallen, hierdoor heel veel lege plekken in mijn gezicht. Dat geeft meteen een vermoeide uitstraling en wangen die hierdoor zakken. Maar zij heeft het zo mooi opgelost. Ik heb meteen weer een frisse blik zonder dat je ziet dat er fillers zijn gebruikt. Dit is wat ik dus precies zocht.

Awat super bedankt voor alles. Je hebt me blij gemaakt. Toon minder »
Karima Aanouz
Madam Care Westervoort
1 augustus 2022 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Dieren

Boek je injectables behandeling in Dieren

Klijnveldermankliniek
5
Klijnveldermankliniek
Brummen, Marktplein 11
6 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
2.6
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Eerbeek, Coldenhovenseweg 8A
7 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Clinic63 Velp
3
Clinic63 Velp
Velp, Hoofdstraat 22
10 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Velthuis kliniek Velp
2.9
Velthuis kliniek Velp
Velp, Middellaan 8A
11 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Dieren

Wat zijn de kosten van één ML filler in Dieren?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Dieren is gemiddeld € 328,68. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Dieren.

Wat is de beste filler kliniek in Dieren?

In de omgeving van Dieren (straal van 15 km) zijn 72 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Dieren en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Dieren op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Dieren?

Kies de beste cosmetisch arts in Dieren op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Dieren te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Dieren is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Dieren zijn 22 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.