Filler Dinkelland

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Dinkelland. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Dinkelland

Kengetallen binnen 15 km van Dinkelland:

Aantal afspraken in Dinkelland in de afgelopen periode
24
Gemiddelde prijs per ml Filler in Dinkelland
€ 336,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Dinkelland
8
Vind een kliniek in de buurt van Dinkelland

Één ML filler kost in Dinkelland gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 5% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Dinkelland zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Dinkelland

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Dinkelland. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Dinkelland

Boek een filler behandeling in Dinkelland. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Dinkelland. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Dinkelland. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Dinkelland.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

Filler reviews Dinkelland

Meerdere keren heb ik een behandeling (fillers) gehad bij dokter Abkhezr .Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. Heb gisteren ook een behandeling gehad. Hij is vreindelijk en professioneel en luistert naar individuele wensen en inbreng waardoor hij op een oppervlakkige wijze bepaalde rimpels subcutaan heeft geïnjecteerd. (en ik heb nauwelijks... Toon meer »
Meerdere keren heb ik een behandeling (fillers) gehad bij dokter Abkhezr .Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. Heb gisteren ook een behandeling gehad. Hij is vreindelijk en professioneel en luistert naar individuele wensen en inbreng waardoor hij op een oppervlakkige wijze bepaalde rimpels subcutaan heeft geïnjecteerd. (en ik heb nauwelijks blauwe plekken / bloeduitstortingen gekregen) Ik ben al jaren heel tevreden over de kwaliteit van de behandeling en prijsverhouding van kliniek dr Don 👍🏽. Esther Toon minder »
12 augustus 2021 11:11
Lip fillers laten zetten, heel mooi en natuurlijk resultaat!
Kateleen Steinfelder
Clinique Dokter Don Hengelo
22 november 2022 16:04
Bekijk meer Filler ervaringen in Dinkelland

Boek je injectables behandeling in

Dermatwente
3.6
Dermatwente
Oldenzaal, Dokter Poelsstraat 63B
9 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Michaela Moorman
Michaela Moorman
Oldenzaal, Wilhelminastraat 37
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Fienouk @ Meamo Skin Boutique
Fienouk @ Meamo Skin Boutique
Saasveld, Gravenallee 6A
15 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
133 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 25x geboekt

Veelgestelde vragen in Dinkelland

Wat zijn de kosten van één ML filler in Dinkelland?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Dinkelland is gemiddeld € 336,25. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Dinkelland.

Wat is de beste filler kliniek in Dinkelland?

In de omgeving van Dinkelland (straal van 15 km) zijn 8 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Dinkelland en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Dinkelland op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Dinkelland?

Kies de beste cosmetisch arts in Dinkelland op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Dinkelland te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Dinkelland is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Dinkelland zijn 4 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.