Filler Dongeradeel

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Dongeradeel. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Dongeradeel:

Aantal afspraken in Dongeradeel in de afgelopen periode
2.593
Gemiddelde prijs per ml Filler in Dongeradeel
€ 356,91
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Dongeradeel
390
Bekijk klinieken in de buurt van Dongeradeel

De gemiddelde prijs per ML filler is in DongeradeelaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 3% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 347,18).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Dongeradeel zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Dongeradeel wilt stellen.
  3. In de omgeving van Dongeradeel zijn 390 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Dongeradeel

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Dongeradeel

In de buurt van Dongeradeel kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Dongeradeel

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Dongeradeel krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Daria Voropai Amsterdam
Daria Voropai
5
Daria Voropai Amsterdam
Amsterdam
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 12x geboekt
Gesponsord
Ivy clinics Amstelveen
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
5
Ivy clinics Amstelveen
Amstelveen
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 8x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Xavier Clinics
Xavier Clinics
Wordt nu
bekeken
5
Xavier Clinics
Amsterdam
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.
Afspraak maken
Onlangs 12x geboekt
profhilo-logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Dongeradeel

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Dongeradeel is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Dongeradeel

In de buurt van Dongeradeel zijn 390 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Dongeradeel. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Dongeradeel wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Dongeradeel. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Dongeradeel

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Dongeradeel:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Dongeradeel. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Dongeradeel

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Dongeradeel die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Dongeradeel

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Dongeradeel. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Dongeradeel traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Dongeradeel

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Veelgestelde vragen in Dongeradeel

Wat kost een behandeling met fillers in Dongeradeel?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Dongeradeel € 356,91. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Dongeradeel?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Dongeradeel. In een straal van 15 kilometer rond Dongeradeel zijn  390 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Dongeradeel op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Dongeradeel?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Dongeradeel op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Dongeradeel zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Dongeradeel wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Dongeradeel. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.