Filler Edam-Volendam

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Edam-Volendam. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Edam-Volendam

Kengetallen binnen 15 km van Edam-Volendam:

Aantal afspraken in Edam-Volendam in de afgelopen periode
228
Gemiddelde prijs per ml Filler in Edam-Volendam
€ 370,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Edam-Volendam
29
Vind een kliniek in de buurt van Edam-Volend...

De gemiddelde prijs in Edam-Volendam voor behandeling met één ML filler is € 370,00. Een behandeling met één ML filler in Edam-Volendam  is gemiddeld 5% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Edam-Volendam zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Edam-Volendam

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Edam-Volendam. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Edam-Volendam

De volgende 3 filler klinieken in de buurt van Edam-Volendam zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Edam-Volendam

Boek een filler behandeling in Edam-Volendam. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Edam-Volendam. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Edam-Volendam. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Edam-Volendam.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Edam-Volendam!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Edam-Volendam in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Edam-Volendam is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Edam-Volendam

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Edam-Volendam die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Edam-Volendam?

Behandeling van wallen in Edam-Volendam

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Edam-Volendam kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Edam-Volendam.

Filler reviews Edam-Volendam

Afgelopen vrijdag heb ik een lip filler behandeling gehad en mijn man Botox bij dokter Dino. Een super fijne ervaring gehad. Ik kwam hier voor het eerst voor lip fillers en wij hebben samen besproken wat de mogelijkheden waren. Hij bespreekt echt wat het beste zal zijn en wat het mooist bij je gezicht zou passen. Ook voor mijn man was het de eerste keer. En... Toon meer »
Afgelopen vrijdag heb ik een lip filler behandeling gehad en mijn man Botox bij dokter Dino. Een super fijne ervaring gehad.

Ik kwam hier voor het eerst voor lip fillers en wij hebben samen besproken wat de mogelijkheden waren. Hij bespreekt echt wat het beste zal zijn en wat het mooist bij je gezicht zou passen. Ook voor mijn man was het de eerste keer. En wij zijn super tevreden over het resultaat! Ook heb ik geen blauwe plekken en weinig zwellingen gehad. Ik heb wel goed gekoeld!

Ik raad dokter Dino aan als arts. Hij weet waar hij over praat en vind het echt ook echt belangrijk dat het resultaat mooi is en helemaal bij je past. Wij gaan niet meer naar een ander dit is vanaf nu onze vaste dokter! Toon minder »
L Groenen
Faceland Almere
20 maart 2022 09:09
Voor het eerst bij Edwin de Jong geweest in Hilversum . Was me tweede keer lipfillers. Heel goed alles uitgelegd gekregen. En een hele mooie resultaat met 0,5 ml. Ook heel fijn dat hij alles goed noteert wat er is gedaan. Ook voor en na foto’s gemaakt en naar mij toe gestuurd. Zeer tevreden met de behandeling!! 🤗
Gulsen Kuseri
Faceland Almere
31 maart 2022 16:04
Ik ben nu 3 keer voor lipfillers geweest bij Dino Malagic.
Ik ben super tevreden! Beste meneer is hartstikke eerlijk als hij denkt dat iets niet mooi gaat staan of niet haalbaar is.
De behandeling gaat tot nu toe voor mij altijd vlekkeloos. Voor ook een vierde keer zal ik mijn afspraak hier maken.
Sophie Borsboom
Faceland Almere
23 november 2022 09:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Edam-Volendam

Boek je injectables behandeling in Edam-Volendam

Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
1 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 26x geboekt
Marina Clinic
4.6
Marina Clinic
Volendam, Pieterman 11
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Look Like You Kliniek Volendam
Look Like You Kliniek Volendam
Volendam, Dirk Visstraat 8
1 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
ZuiderC Kliniek
4.8
ZuiderC Kliniek
Edam, Voorhaven 141
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Edam-Volendam

Wat zijn de kosten van één ML filler in Edam-Volendam?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Edam-Volendam is gemiddeld € 370,00. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Edam-Volendam.

Wat is de beste filler kliniek in Edam-Volendam?

In de omgeving van Edam-Volendam (straal van 15 km) zijn 29 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Edam-Volendam en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Edam-Volendam op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Edam-Volendam?

Kies de beste cosmetisch arts in Edam-Volendam op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Edam-Volendam te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Edam-Volendam is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Edam-Volendam zijn 13 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.