Filler Eijsden-Margraten

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Eijsden-Margraten? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Eijsden-Margraten en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Eijsden-Margraten in de afgelopen periode
3.816
Laagste prijs per ml Filler in Eijsden-Margraten
€ 199,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Eijsden-Margraten
€ 367,49
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Eijsden-Margraten
75
Bekijk klinieken in de buurt van Eijsden-Margraten

De gemiddelde prijs per ML filler is in Eijsden-Margraten € 367,49. Dat is 3% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 357,41).

Boek je injectables behandeling in Eijsden-Margraten

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Beautifier
Beautifier
Maastricht, Bergerstraat 2
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
De injectables en bodyshaping experts van Maastricht
bsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 24x geboekt
BBO Clinics Maastricht
BBO Clinics Maastricht
Maastricht, Kardinaal van Rossumplein 44c
7 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
De Beaufort Kliniek Maastricht
De Beaufort Kliniek Maastricht
Maastricht, Parkweg 26
7 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Lipocentrum Maastricht - Clinéthique drs. Kroll
Lipocentrum Maastricht - Clinéthique drs. Kroll
Maastricht, Parkweg 26
7 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Beaux Aesthetics Maastricht
Beaux Aesthetics Maastricht
Maastricht, Susserweg 29
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Nadine Gregoire Maastricht
Nadine Gregoire Maastricht
Maastricht, Jekerweg 46
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Skin Esthetics Maastricht
Skin Esthetics Maastricht
Maastricht, Jekerweg 46
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Aesthetic Clinic Priscilla Sobas
Aesthetic Clinic Priscilla Sobas
Maastricht, Sint Pieterstraat 46
8 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 380,00
Profiel bekijken

Filler reviews Eijsden-Margraten

Ik ben via via bij Priscilla terecht gekomen. Ik had eerder fillers laten zetten bij een andere arts. Ik was hier niet blij mij. Priscilla gaf me eerlijk advies en nam haar tijd met mij. Zo besloten we om de oude fillers eruit te halen om met haar weer vanaf 0 alles op te bouwen. Het is nu middels 4 dagen geleden en ik ben al zo tevreden over het resultaat!!... Toon meer »
Ik ben via via bij Priscilla terecht gekomen. Ik had eerder fillers laten zetten bij een andere arts. Ik was hier niet blij mij. Priscilla gaf me eerlijk advies en nam haar tijd met mij. Zo besloten we om de oude fillers eruit te halen om met haar weer vanaf 0 alles op te bouwen. Het is nu middels 4 dagen geleden en ik ben al zo tevreden over het resultaat!!! Nogmaals magische handen! Hierbij de eerste foto met de oude fillers nog in mijn lip. En de tweede foto na de behandeling met Priscilla, dankjewel🙏🏼 Toon minder »
15 november 2023 20:08
Veruit de meest geweldige en professionele arts ooit!
We losten mijn oude fillers op (ingespoten door een andere dokter, hadden de duckface-lippen) en Priscilla gebruikte haar techniek. Ik ben zo blij met het resultaat en haar eerlijke advies❤️.

Ps. Als je net als ik bang bent voor naalden, maak je dan geen zorgen dat je niets voelt.
11 november 2023 12:12
Zeer goed ontvangen, zeer goede uitleg gekregen over de behandelingen, botox en fillers. Voelde me helemaal op mijn gemak en super tevreden van het resultaat.
Peggy Landerloos
City Clinics Maastricht
18 april 2023 14:02
Bekijk meer Filler ervaringen in Eijsden-Margraten

Vergelijk filler prijzen 2024 in Eijsden-Margraten

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Eijsden-Margraten. Vul je locatie in en vergelijk de 2024 prijzen van alle 30 klinieken binnen 15 km van Eijsden-Margraten. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 199,00
Lipfiller1,0 ML€ 199,00
Traangoot filler1,0 ML€ 224,07
Wallen onder ogen1,0 ML€ 224,07
Jukbeenderen1,0 ML€ 199,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 199,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 199,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 199,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 224,07
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 224,07
Neus filler1,0 ML€ 224,07
Liquid facelift-€ 900,00

Filler voor en na foto's

In de omgeving van Eijsden-Margraten kun je terecht voor een cosmetische behandeling met fillers. De meeste mensen vergelijken klinieken zorgvuldig. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van filler behandelingen in de buurt van Eijsden-Margraten.

Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Stephanie's Salon Brunssum (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Stephanie's Salon Brunssum (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Beautifier (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Beautifier (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Beautifier
Liquid facelift voor en na foto's van Beautifier (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Beautifier (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Beautifier

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Eijsden-Margraten

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Eijsden-Margraten. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geplande filler afspraken in de omgeving van Eijsden-Margraten

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Eijsden-Margraten is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Eijsden-Margraten

In Eijsden-Margraten zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Eijsden-Margraten. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Eijsden-Margraten

Een behandeling met Botox in Eijsden-Margraten is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Eijsden-Margraten. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Eijsden-Margraten. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Eijsden-Margraten?

Aanbevolen klinieken in Eijsden-Margraten

Op basis van kwaliteit en beoordelingen hebben wij een aantal klinieken in Eijsden-Margraten voor je geselecteerd:

Gesponsord
Beautifier
beautifier-logo
Wordt nu
bekeken
Beautifier
Maastricht, Bergerstraat 2
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
De injectables en bodyshaping experts van Maastricht
Onlangs 24x geboekt
bsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Kliniek aan de Maas
Scherm­afbeelding 2023-10-30 om 10.26.27
Wordt nu
bekeken
Kliniek aan de Maas
Maastricht, Wethouder van Caldenborghlaan 45
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Kliniek aan de Maas is dé specialist in injectables
Onlangs 27x geboekt
Belotero logobsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Eijsden-Margraten

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Eijsden-Margraten:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Eijsden-Margraten in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Eijsden-Margraten

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Eijsden-Margraten die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Eijsden-Margraten

Welke arts voor lippen opvullen in Eijsden-Margraten?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Eijsden-Margraten

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Eijsden-Margraten

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Eijsden-Margraten

Wat kost een behandeling met fillers in Eijsden-Margraten?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Eijsden-Margraten € 367,49. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Eijsden-Margraten?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Eijsden-Margraten. In een straal van 15 kilometer rond Eijsden-Margraten zijn  75 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Eijsden-Margraten op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Eijsden-Margraten?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Eijsden-Margraten op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Eijsden-Margraten zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Eijsden-Margraten?

Er zijn 45 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Eijsden-Margraten die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.