Filler Elim

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Elim. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Elim:

Aantal afspraken in Elim in de afgelopen periode
100
Gemiddelde prijs per ml Filler in Elim
€ 283,33
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Elim
9
Bekijk klinieken in de buurt van Elim

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Elim gemiddeld 20% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Elim: € 283,33 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Elim

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Elim. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Elim

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Elim

Bij welke 2 klinieken in de buurt van Elim is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Elim

In de buurt van Elim zijn 9 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Elim. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Elim wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Elim. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 2 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Elim

Bekijk 2 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Elim:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Elim. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Elim

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Elim die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Elim

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Elim. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Elim traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Elim

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Elim.

Boek je injectables behandeling in Elim

Dokter Isabella Hoogeveen
Dokter Isabella Hoogeveen
Hoogeveen, Schutstraat 49
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Huidkliniek Het Nolderwoud
4.2
Huidkliniek Het Nolderwoud
Linde, Ommerweg 59
12 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Fienouk @ Beauty Mooi Zo.
5
Fienouk @ Beauty Mooi Zo.
Hardenberg, De Woerte 1
12 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
105 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 26x geboekt

Veelgestelde vragen in Elim

Wat kost een behandeling met fillers in Elim?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Elim € 283,33. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Elim?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Elim. In een straal van 15 kilometer rond Elim zijn  9 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Elim op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Elim?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Elim op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Elim zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Elim wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Elim. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.