Filler Ferwerderadiel

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Ferwerderadiel. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Ferwerderadiel

Kengetallen binnen 15 km van Ferwerderadiel:

Aantal afspraken in Ferwerderadiel in de afgelopen periode
4.106
Gemiddelde prijs per ml Filler in Ferwerderadiel
€ 367,65
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ferwerderadiel
420
Vind een kliniek in de buurt van Ferwerderad...

De gemiddelde prijs in Ferwerderadiel voor behandeling met één ML filler is € 367,65. Een behandeling met één ML filler in Ferwerderadiel  is gemiddeld 4% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Ferwerderadiel zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Ferwerderadiel

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Ferwerderadiel. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Ferwerderadiel

In de omgeving van Ferwerderadiel kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Ferwerderadiel

Onderstaande klinieken in de buurt van Ferwerderadiel worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
Clinic The Golden Glow
thegoldenglow_facebooklogo
Wordt nu
bekeken
5
Clinic The Golden Glow
Amsterdam, Kerkstraat 147
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Professional and Experienced Cosmetic Doctor KNMG Amsterdam
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt
Belotero logoRadiesse logo
Gesponsord
Oran Aesthetics
logo
Wordt nu
bekeken
4.9
Oran Aesthetics
Amsterdam, Arent Janszoon Ernststraat 173
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Oran Aesthetics staat voor een frisse en gezonde uitstraling
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Cosmetique Totale Amsterdam
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.9
Cosmetique Totale Amsterdam
Amsterdam, Sophialaan 21
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade
Afspraak maken
Onlangs 10x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Geboekte afspraken in de buurt van Ferwerderadiel

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Ferwerderadiel zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Ferwerderadiel

Boek een filler behandeling in Ferwerderadiel. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Ferwerderadiel. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Ferwerderadiel. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Ferwerderadiel.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Ferwerderadiel!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Ferwerderadiel in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Ferwerderadiel is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Ferwerderadiel

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Ferwerderadiel die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Ferwerderadiel?

Behandeling van wallen in Ferwerderadiel

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Ferwerderadiel kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Ferwerderadiel.

Filler reviews Ferwerderadiel

Gisteravond voor het eerst een behandeling bij SkinSensible gehad en ben heel erg blij...nu al! Ik had in eerste instantie een profhilo behandeling geboekt, maar na een consult met Dr. Gamze Piskin werd duidelijk dat ik op dit moment met mijn 'klacht' meer geholpen zou zijn met een filler behandeling. Ik vond het echt een beetje eng, maar ze is zo ontzettend... Toon meer »
Gisteravond voor het eerst een behandeling bij SkinSensible gehad en ben heel erg blij...nu al!
Ik had in eerste instantie een profhilo behandeling geboekt, maar na een consult met Dr. Gamze Piskin werd duidelijk dat ik op dit moment met mijn 'klacht' meer geholpen zou zijn met een filler behandeling. Ik vond het echt een beetje eng, maar ze is zo ontzettend vriendelijk en geduldig, dat maakte echt het verschil. Ik kreeg 2 kleine verdovingsprikjes en daarna werd de filler ingebracht. De behandeling was geheel pijnloos.
Ik heb helemaal geen last van blauwe plekjes of zwelling en ik ben nu al heel blij met het resultaat (officieel duurt het een aantal weken voordat het eindresultaat zichtbaar is). Voortaan kom ik voor al mijn behandelingen naar Dr. Gamze! Toon minder »
Emina Dencic
SkinSensible
16 december 2022 10:10
Dokter Job is een top arts! Ik vroeg om lipfillers, maar wilde het niet opvallend. Ik kreeg een super mooi subtiel resultaat. Nog nooit iemand opgevallen, behalve mezelf. En daarom kom ik elke 9 maanden langs.
Kim de Graaf
UMA-Institute
12 mei 2021 15:03
Mijn favoriete kliniek!! Persoonlijke behandelingen, op een manier die ik zelf niet eerder ben tegengekomen. Het gaat vaak om de kleine dingen waar ik zelf niet per se meteen zelf op zou komen. Zo hebben ze bij mij een oude filler opgelost en vervolgens veel verfijnder aangebracht. Daarnaast hebben zij volume op een ander gebied gecreëerd, waardoor ik er vee... Toon meer »
Mijn favoriete kliniek!! Persoonlijke behandelingen, op een manier die ik zelf niet eerder ben tegengekomen. Het gaat vaak om de kleine dingen waar ik zelf niet per se meteen zelf op zou komen. Zo hebben ze bij mij een oude filler opgelost en vervolgens veel verfijnder aangebracht. Daarnaast hebben zij volume op een ander gebied gecreëerd, waardoor ik er veel stralender en gezonder uitzag. Ik ben bij meerdere klinieken geweest in het verleden en terugkijkend op mijn ervaring daar, waren dit standaard ingreepjes waarbij ze verder niet keken naar wat mij - anders dan op eigen verzoek - goed zal doen. Dat is zeker niet het geval bij deze kliniek. Toon minder »
M Hoogenboom
UMA-Institute
31 augustus 2020 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Ferwerderadiel

Veelgestelde vragen in Ferwerderadiel

Wat zijn de kosten van één ML filler in Ferwerderadiel?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Ferwerderadiel is gemiddeld € 367,65. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Ferwerderadiel.

Wat is de beste filler kliniek in Ferwerderadiel?

In de omgeving van Ferwerderadiel (straal van 15 km) zijn 420 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Ferwerderadiel en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Ferwerderadiel op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Ferwerderadiel?

Kies de beste cosmetisch arts in Ferwerderadiel op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Ferwerderadiel te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Ferwerderadiel is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Ferwerderadiel zijn 146 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.