Filler Gasselte

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Gasselte? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Gasselte en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Gasselte in de afgelopen periode
186
Laagste prijs per ml Filler in Gasselte
€ 350,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Gasselte
€ 383,33
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Gasselte
5
Vind een kliniek in de buurt van Gasselte

De gemiddelde prijs per ML filler is in Gasselte € 383,33. Dat is 7% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 357,42).

Boek je injectables behandeling in Gasselte

Puur Beauty Hoeve
Puur Beauty Hoeve
Drouwen, Alinghoek 10
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Dokter Isabella Stadskanaal
Dokter Isabella Stadskanaal
Stadskanaal, Handelsstraat 55a
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Perfect Look Stadskanaal
Perfect Look Stadskanaal
Stadskanaal, Hoofdstraat 118
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
DermaCare Assen - Perfect Look
DermaCare Assen - Perfect Look
Assen, Vaart Z.Z. 9
16 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Perfect Look Westerbork
Perfect Look Westerbork
Westerbork, Wilgenmaat 6
18 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Smartpuls Emmen
Smartpuls Emmen
Emmen, Weerdingerstraat 42B
21 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look
Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look
Emmen, Wilhelminastraat 71C
22 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
JC Kliniek Emmen
JC Kliniek Emmen
Emmen, Boermarkeweg 44C
23 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Bekijk agenda
 

Filler reviews Gasselte

Dr Catharina Meijer is echt een meester in fillerbehandelingen. Niemand die het ziet en toch 10 jaar jonger. Heel blij mee.
Margreet
Smartpuls Emmen
22 mei 2023 17:05
Afgelopen zomer ging ik naar de kliniek voor informatie over fillers, tijdens het gesprek vroeg Dr. Contini of ik hoofdpijn klachten heb. Dit had ik toen al 20 jaar wekelijks en dagenlang. Blijkbaar komt dit doordat ik met mijn kaken klem en dit is op te lossen met Botox. Ik ging met een baat het niet dan schaadt het niet mentaliteit heen en ben Dr. Contini... Toon meer »
Afgelopen zomer ging ik naar de kliniek voor informatie over fillers, tijdens het gesprek vroeg Dr. Contini of ik hoofdpijn klachten heb. Dit had ik toen al 20 jaar wekelijks en dagenlang.

Blijkbaar komt dit doordat ik met mijn kaken klem en dit is op te lossen met Botox. Ik ging met een baat het niet dan schaadt het niet mentaliteit heen en ben Dr. Contini onwijs dankbaar! Vanaf augustus heb ik geen hoofdpijn meer (op 1 aanval na) gehad.

Ik vind de persoonlijke benadering heel prettig, wanneer ik bel kan ik super snel terecht. Toon minder »
Marjolijn Marjolijn
JC Kliniek Emmen
8 december 2022 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Gasselte

Filler prijzen 2024 vergelijken in Gasselte

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Gasselte. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 3 klinieken binnen 15 km van Gasselte.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 350,00
Lipfiller1,0 ML€ 350,00
Traangoot filler1,0 ML€ 394,10
Wallen onder ogen1,0 ML€ 394,10
Jukbeenderen1,0 ML€ 350,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 350,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 350,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 350,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 394,10
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 394,10
Neus filler1,0 ML€ 394,10

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Gasselte

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Gasselte. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Populaire filler behandelingen in Gasselte

In Gasselte zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Gasselte. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Gasselte

Een behandeling met Botox in Gasselte is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Gasselte. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Gasselte. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Gasselte?

Veelgestelde vragen in Gasselte

Wat zijn de kosten van één ML filler in Gasselte?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Gasselte is gemiddeld € 383,33. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Gasselte.

Wat is de beste filler kliniek in Gasselte?

In de omgeving van Gasselte (straal van 15 km) zijn 5 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Gasselte en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Gasselte op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Gasselte?

Kies de beste cosmetisch arts in Gasselte op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Gasselte te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Gasselte?

Er zijn 2 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Gasselte die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.