Filler Gooise Meren

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een geschikte filler kliniek bij jou in de buurt? Op deze pagina lees je alles over de filler behandelingen in Gooise Meren én de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek direct een gratis consult bij een betrouwbare kliniek in Gooise Meren en ontdek de mogelijkheden!

Aantal afspraken in Gooise Meren in de afgelopen periode
2.156
Laagste prijs per ml Filler in Gooise Meren
€ 150,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Gooise Meren
€ 362,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Gooise Meren
146
Bekijk klinieken in de buurt van Gooise Meren

De gemiddelde prijs per ML filler is in Gooise Meren € 362,00. Dat is 1% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 357,42).

Boek je injectables behandeling in

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Patrice Visser Kliniek
Patrice Visser Kliniek
Laren, Torenlaan 27A
5 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
Haal het mooiste uit jezelf!
profhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 42x geboekt
Mozart Kliniek
Mozart Kliniek
Bussum, Nieuwe 's-Gravelandseweg 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 600,00
Profiel bekijken
MAClinic
MAClinic
Bussum, Koningslaan 8
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
My Face Clinics
My Face Clinics
Bussum, Laarderweg 60
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Face Institute Bussum
Face Institute Bussum
Bussum, Parklaan 2
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Nationaal Huidcentrum
Nationaal Huidcentrum
Naarden, Naarderpoort 2A
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Elzen Kliniek
Elzen Kliniek
Naarden Vesting, Cattenhagestraat 6
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Aleida Dijkstra Laren Skinnocence
Aleida Dijkstra Laren Skinnocence
Laren, Grintbank 7A
4 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken

Filler reviews Gooise Meren

Unieke methode van werken met tipping point techniek in combinatie met persoonlijke service en uiteraard ook goede resultaten (fillers en botox) maken dit tot mijn favoriete kliniek.
Jeroen Jansen
Elzen Kliniek
8 maart 2023 13:01
Ik kom al een aantal jaren naar volle tevredenheid voor botox en fillers bij Faceland.

Sinds ongeveer een jaar ga ik (samen met mijn partner) naar de kliniek in Hilversum speciaal voor de arts MURIËLLE VAN ENGELEN.

Zij weet precies wat ik wil, wat bij mij past en geeft goede adviezen. Echt top!!

Annemiek
Ronald Van Horssen
Faceland Hilversum
23 februari 2022 22:10
Edwin de Jong is echt een topper! Ik had bij een andere kliniek fillers laten zetten, dat zag er heel vreemd uit. Edwin heeft me gerustgesteld en de fillers opgelost. Een week later heeft hij mijn gezicht in ere hersteld met nieuwe fillers. Echt ontzettend blij mee! Hij is kundig, neemt de tijd en ook nog eens heel vriendelijk.
Eline van Lent
Faceland Hilversum
25 november 2022 11:11
Bekijk meer Filler ervaringen in Gooise Meren

Vergelijk filler prijzen 2024 in Gooise Meren

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Gooise Meren. Vul je locatie in en vergelijk de 2024 prijzen van alle 55 klinieken binnen 15 km van Gooise Meren. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 150,00
Lipfiller1,0 ML€ 150,00
Traangoot filler1,0 ML€ 168,90
Wallen onder ogen1,0 ML€ 168,90
Jukbeenderen1,0 ML€ 150,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 150,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 150,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 150,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 168,90
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 168,90
Neus filler1,0 ML€ 168,90
Liquid facelift-€ 520,00

Filler voor en na foto's

In de omgeving van Gooise Meren kun je terecht voor een cosmetische behandeling met fillers. De meeste mensen vergelijken klinieken zorgvuldig. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van filler behandelingen in de buurt van Gooise Meren.

Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Rimpels rond de mond voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Rimpels rond de mond voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Rimpels rond de mond voor en na foto's van Dikrama Clinics

Informatie over filler behandelingen

Onder een filler behandeling wordt het opvullen van de huid met een vloeistof (huidvuller) bedoeld. Hierdoor verminderen rimpels, wordt de huid gladder en jeugdiger en verbeteren het volume en de gezichtscontouren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die al van nature voorkomt in ons lichaam. Fillers lossen uiteindelijk volledig op in het lichaam en zijn dus tijdelijk van aard. Afhankelijk van de gewenste effecten, kunnen ook andere fillers worden gebruikt. Denk aan fillers op basis van calcium microsferen of polymelkzuur. De cosmetisch arts informeert en adviseert je over het te gebruiken product.

Gezichtsfillers kunnen gebruikt worden in gebieden als de lippen, de neus-lippenplooi, de geultjes onder de ogen of in de wangen. Maar fillers worden ook gebruikt voor het creëren van vollere billen. De zichtbaarheid en de duur van het effect variëren op basis van het behandelgebied.

De filler wordt door een cosmetisch arts nauwkeurig geïnjecteerd met een dunne naald of canule. Soms wordt het behandelgebied verdoofd. De arts kiest voor elke situatie de beste aanpak. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de procedure. Na de behandeling is een goede nazorg essentieel voor een optimaal herstel en resultaat. Blauwe plekken en zwelling wordt hierbij zoveel mogelijk voorkomen. De arts adviseert je over de juiste verzorging en dingen die je wel en niet moet doen tijdens de herstelperiode.

Lees ook eens over de verschillen tussen botox en fillers. Deze twee behandelingen worden vaak met elkaar verward.

Hoelang geeft een filler resultaat?

Over het algemeen zijn fillers zo'n 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect precies aanhoudt, varieert per behandelgebied. Zo blijven lipfillers ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Fillers in de kin en kaaklijn kunnen tot wel 12 maanden te zien zijn. En in de wangen kan het effect zelfs 18 maanden aanhouden. 

Bovendien heeft ook het merk van de gebruikte filler invloed op de duur van de resultaten. Merken van hoge kwaliteit (de A-Merk fillers) bieden meer veiligheid en zijn bewezen effectief voor diverse behandelingen. Je vindt hier hier een overzicht van de meest bekende merken van hyaluronzuurfillers. Als je overweegt om de fillers eerder te laten verwijderen, kun je hier meer lezen over het proces van het oplossen van fillers.

Zijn fillers veilig?

In Nederland zijn alleen tijdelijke fillers toegestaan. Sinds 2015 zijn permanente fillers, die niet oplossen, verboden vanwege de ernstige problemen die ze kunnen veroorzaken. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers zijn Juvéderm en Restylane. Andere vooraanstaande merken in de fillerwereld zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero.

Bovengenoemde merken zijn hyaluronzuurfillers. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze worden aangebracht door een professionele en gekwalificeerde arts. Het is van groot belang om altijd te kiezen voor een arts met deze expertise, en dus niet zomaar voor een goedkope kliniek. De leeftijdsgrens van fillers is 18 jaar.

Let op: er bestaat altijd een kans op complicaties (deze treden in zo'n 1% van de gevallen op). Daarnaast kleven er ook andere risico's aan het gebruik van fillers. Ga daarom altijd in gesprek met je arts en laat je hierover informeren. 

Vind fillerkliniek in Gooise Meren

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in, bekijk het aanbod en vind een geschikte kliniek bij jou in Gooise Meren. 

Geplande filler afspraken in de omgeving van Gooise Meren

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Gooise Meren is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Gooise Meren

In Gooise Meren zijn diverse opties beschikbaar voor filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: worden gebruikt om het natuurlijke volume van de lippen te herstellen, fijne lijntjes rond de mond te verminderen en dunne lippen op te vullen. Ontdek meer over lipfillers.

 • Marionetlijnen fillers: marionetlijnen zijn de verticale lijntjes aan beide zijden van de kin. Deze kunnen worden behandeld fillers. Dit zijn huidvullers waarmee hangende mondhoeken worden aangepakt. Ontdek meer over marionetlijnen fillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de kaaklijn en het tijdelijk verminderen van een onderkin. Het resultaat houdt meestal ongeveer een jaar aan. Ontdek meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Traangootfillers: deze populaire ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiele vullers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Ontdek meer over traangootfillers.

 • Jukbeenderen fillers: behandelinggericht op het herstellen van verloren volume in de jukbeenderen, wat leidt tot een verjongde uitstraling. Ontdek meer over fillers in de jukbeenderen.

 • Haarfillers: Een moderne oplossing voor haaruitval, waarbij fillers worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken te behandelen. Ontdek meer over haarfillers

 • Neusfillers: worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip en het corrigeren van asymmetrie. Ontdek meer over neusfillers.

 • Bilvergroting met fillers: deze behandeling resulteert in vollere billen en een gladdere huid. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken. Ontdek meer over een bilvergroting met fillers

Als je overweegt om een van deze behandelingen te ondergaan, kun je via Injectablesbooking eenvoudig de beste klinieken in Gooise Meren vergelijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een ervaren arts.

Filler merken

Kies niet zomaar voor de eerste de beste kliniek. Check altijd de beoordelingen en ga na welk merk fillers de artsen gebruiken. Veilige merken zijn bijvoorbeeld:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur filler die is ontworpen om rimpels te verminderen en de huid te verjongen. De resultaten houden meestal tussen de 6 en 18 maanden aan. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een vooraanstaand merk van hyaluronzuur-fillers, gemaakt door het Teoxane laboratorium. Het merk biedt verschillende soorten huidvullers aan, geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe rimpels. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: gevestigd merk hyaluronzuur-fillers dat al sinds 1997 beschikbaar is. Lees meer over Restylane

 • Aliaxin: filler op basis van hyaluronzuur, ontwikkeld door het Zwisterse bedrijf IBSA. Lees meer over Aliaxin

 • Stylage: vooraanstaand merk van hyaluronzuur fillers dat diverse soorten fillers biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saphya: merk hyaluronzuur-fillers met meerdere producten in het assortiment, aangepast aan specifieke individuele behoeften. 

Beste klinieken voor een filler behandeling in Gooise Meren

In de buurt van Gooise Meren zijn 146 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Gooise Meren. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Gooise Meren wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Gooise Meren. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire klinieken in Gooise Meren

Op zoek naar een goede kliniek in Gooise Meren? De volgende klinieken worden goed beoordeeld:

Gesponsord
Patrice Visser Kliniek
logo-square
Wordt nu
bekeken
Patrice Visser Kliniek
Laren, Torenlaan 27A
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
Haal het mooiste uit jezelf!
Onlangs 42x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Gooise Meren

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Gooise Meren:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Gooise Meren. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Gooise Meren

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Gooise Meren die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Gooise Meren

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Gooise Meren. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Gooise Meren traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Gooise Meren

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Gooise Meren.

Veelgestelde vragen in Gooise Meren

Wat kost een behandeling met fillers in Gooise Meren?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Gooise Meren € 362,00. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Gooise Meren?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Gooise Meren. In een straal van 15 kilometer rond Gooise Meren zijn  146 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Gooise Meren op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Gooise Meren?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Gooise Meren op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Gooise Meren zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Gooise Meren wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Gooise Meren. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.