Filler Haaren

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Haaren. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Haaren

Kengetallen binnen 15 km van Haaren:

Aantal afspraken in Haaren in de afgelopen periode
765
Gemiddelde prijs per ml Filler in Haaren
€ 336,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Haaren
88
Vind een kliniek in de buurt van Haaren

Één ML filler kost in Haaren gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 5% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 355,55).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Haaren zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Haaren

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Haaren. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Haaren

In de omgeving van Haaren kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Haaren

Onderstaande klinieken in de buurt van Haaren worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Den Bosch
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
4.7
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Vughterstraat 171
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 28x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Haaren

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Haaren zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Haaren

Boek een filler behandeling in Haaren. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Haaren. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Haaren. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Haaren.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Haaren!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Haaren in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Haaren is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Haaren

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Haaren die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Haaren?

Behandeling van wallen in Haaren

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Haaren kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Haaren.

Filler reviews Haaren

"Heb bij dr hugo bestaande fillers(andere kliniek) laten oplossen omdat ik niet tevreden was.Na 3wk kon ik terug komen en heb ik door hugo mijn traangoten en jukbeenderen laten doen.Ben zo intens blij met het resultaat.Behandeling was pijnloos en zeer vakkundig.Raad iedereen the body clinic aan."
Lorraine Delima
The Body Clinic Den Bosch
8 maart 2022 20:08
Ik heb hier een lipfiller behandeling gehad waar ik onwijs blij mee ben.
Ik ging voor een minimaal, natuurlijk resultaat. Ze hebben geluisterd naar mijn wensen maar ook hun vakkundige mening gegeven en zo gehandeld.
Helemaal top. Ik kom hier zeker terug.
Kim van Uden
Ivy clinics Den Bosch
10 augustus 2021 16:04
Ik heb hier mijn lip filler behandeling gedaan en ben onwijs tevreden. Het resultaat is precies wat ik voor ogen had en de service was uitstekend. Ik was erg bang voor de behandeling en werd op mijn gemak gesteld door de lieve en kalme medewerkers, ook de dokter kwam vakkundig over. Ik raad iedereen Clinic63 aan en kom zeker terug!
Alice Franca
Clinic63 Den Bosch
15 augustus 2019 15:03
Bekijk meer Filler ervaringen in Haaren

Boek je injectables behandeling in Haaren

ELAN Clinics Helvoirt
ELAN Clinics Helvoirt
Helvoirt, Torenstraat 46a
3 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Imagine Clinic Tilburg
4.6
Imagine Clinic Tilburg
Berkel-Enschot, Kerkstraat 17
7 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Gabriella Cosmetics Vught
Gabriella Cosmetics Vught
Vught, Dorpsstraat 52
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
EerstelijnKliniek
3.6
EerstelijnKliniek
Sint-Michielsgestel, Schijndelseweg 15
10 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Haaren

Wat zijn de kosten van één ML filler in Haaren?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Haaren is gemiddeld € 336,00. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Haaren.

Wat is de beste filler kliniek in Haaren?

In de omgeving van Haaren (straal van 15 km) zijn 88 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Haaren en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Haaren op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Haaren?

Kies de beste cosmetisch arts in Haaren op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Haaren te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Haaren is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Haaren zijn 37 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.