Filler Haastrecht

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Haastrecht

Kengetallen Haastrecht (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Haastrecht in de afgelopen periode
320
Gemiddelde prijs per ml Filler in Haastrecht
€ 386,13
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Haastrecht
45
Vind een kliniek in de buurt van Haastrecht

De gemiddelde prijs in Haastrecht voor behandeling met één ML filler is € 386,13. Een behandeling met één ML filler in Haastrecht  is gemiddeld 9% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 355,66).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Haastrecht zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Haastrecht

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Haastrecht. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lippen opvullen Haastrecht

In de buurt van Haastrecht kun je bij cosmetische klinieken ook terecht voor lippen opvullen. Een lipbehandeling kan waardevol zijn om rimpeltjes te verwijderen, hangende mondhoeken te behandelen of om de lippen een mooi contour te geven. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.

Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts

Lees reviews over artsen en klinieken en maak direct een afspraak!

Aanbevolen klinieken in Haastrecht

De volgende filler klinieken in de omgeving van Haastrecht staan momenteel in de spotlight. 
Advertentie:

Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
5
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Haastrecht

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Haastrecht zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Fillerklinieken in Haastrecht

Een behandeling met Botox in Haastrecht is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Haastrecht. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Haastrecht. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Haastrecht?

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Haastrecht!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Haastrecht in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Haastrecht in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Haastrecht

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Haastrecht die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Haastrecht

Welke arts voor lippen opvullen in Haastrecht?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Haastrecht

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Haastrecht

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Haastrecht

Vrijdag bij Dokter Jade geweest voor fillers voor mijn kaaklijn en kin. Ze stelde me erg op mijn gemak! Begreep goed mijn wens, wil graag natuurlijk laten lijken. Absoluut een aanrader als je voor kwaliteit gaat en op zoek bent met iemand voor oog voor detail
24 oktober 2022 18:06
Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag... Toon meer »
Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag even zeker wil zijn of het allemaal nog wel netjes op zijn plek zit. Dat was uiteraard geen probleem en kon al heel snel terecht. Al met al een hele fijne ervaring. Ook hebben ze lekkere koffie (hihi). Toon minder »
Firat Vurgun
Cosmetology Ridderkerk
22 december 2022 10:10
Vandaag een filler en botox behandeling gehad bij Nina Sisic. Wat een lieve en fijne arts legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor je. Ze is ook heel eerlijk wat haalbaar is. Ik kom zeker terug
4 mei 2022 20:08
Bekijk meer Filler ervaringen in Haastrecht

Boek je injectables behandeling in Haastrecht

Kliniek Groene Hart
5
Kliniek Groene Hart
Gouda, Middenmolenlaan 1
2 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Dokter van Amsterdam
5
Dokter van Amsterdam
Gouda, Middenmolenplein 1
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Anatomy 43
5
Anatomy 43
Gouda, Korte Groenendaal 4
4 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Groene Hart Ziekenhuis Gouda
3.8
Groene Hart Ziekenhuis Gouda
Gouda, Bleulandweg 10
5 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Haastrecht

Wat zijn de kosten van één ML filler in Haastrecht?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Haastrecht is gemiddeld € 386,13. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Haastrecht.

Wat is de beste filler kliniek in Haastrecht?

In de omgeving van Haastrecht (straal van 15 km) zijn 45 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Haastrecht en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Haastrecht op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Haastrecht?

Kies de beste cosmetisch arts in Haastrecht op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Haastrecht te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Haastrecht?

Er zijn 29 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Haastrecht die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.