Filler Hapert

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Hapert. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Hapert

Kengetallen binnen 15 km van Hapert:

Aantal afspraken in Hapert in de afgelopen periode
562
Gemiddelde prijs per ml Filler in Hapert
€ 420,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hapert
42
Vind een kliniek in de buurt van Hapert

De gemiddelde prijs in Hapert voor behandeling met één ML filler is € 420,00. Een behandeling met één ML filler in Hapert  is gemiddeld 18% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 355,68).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Hapert zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Hapert

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Hapert. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Hapert

In de omgeving van Hapert kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Hapert

Onderstaande klinieken in de buurt van Hapert worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
Alex' Beautystudio
Alex_Injectables_JPG
Wordt nu
bekeken
4.9
Alex' Beautystudio
Eersel, Gebint 1N
Botox zone v.a.
€ 111,00
Filler per ml v.a.
€ 271,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
profhilo-logo

Geboekte afspraken in de buurt van Hapert

De volgende 3 filler klinieken in de buurt van Hapert zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Hapert

Boek een filler behandeling in Hapert. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Hapert. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Hapert. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Hapert.

7 cosmetische klinieken in de omgeving van Hapert!

Dit zijn 7 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Hapert in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Hapert is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Hapert

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Hapert die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Hapert?

Behandeling van wallen in Hapert

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Hapert kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Hapert.

Filler reviews Hapert

Voor de eerste keer missofillers laten zetten door Alex. Ben erg tevreden, ze zijn natuurlijk zoals ik wilde. Ik kom zeker vaker terug. Het voelde erg vertrouwd
anastasia snelders
Alex' Beautystudio
5 maart 2022 18:06
Heel tevreden! Zelf ben ik in mei voor de eerste keer behandeld met traangootfillers tegen de wallen, en botox in voorhoofd en frons. Aanvankelijk voor het "mooie" maar ook de hoofdpijn die ik heeel vaak heb werd door de botox stukken minder. Vandaag dus opnieuw weer laten doen en ik ga het zeker blijven doen in de toekomst. De eerste keer was ik bang maar i... Toon meer »
Heel tevreden! Zelf ben ik in mei voor de eerste keer behandeld met traangootfillers tegen de wallen, en botox in voorhoofd en frons. Aanvankelijk voor het "mooie" maar ook de hoofdpijn die ik heeel vaak heb werd door de botox stukken minder. Vandaag dus opnieuw weer laten doen en ik ga het zeker blijven doen in de toekomst. De eerste keer was ik bang maar ik werd op mijn gemak gesteld en het viel echt mee! Alex is ook een super lieve en spontane meid. Ik raad Alex' beautystudio zeker aan!! Toon minder »
17 september 2022 12:12
Altijd even vriendelijk, onthaal en artsen. Nemen hun tijd, stellen je gerust en geven goeie uitleg. Na de behandeling mooi resultaat voor een mooie prijs. Wat wil je nog meer. Ik heb borsten al gedaan en fillers en al ben ik voor de dood van naalden ik ga weer terug 😊
Jacqueline Vink
Faceland Eindhoven
8 maart 2022 19:07
Bekijk meer Filler ervaringen in Hapert

Boek je injectables behandeling in Hapert

Schoonheidsinstituut PUUR Eersel
4.9
Schoonheidsinstituut PUUR Eersel
Eersel, Markt 31A
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Alex' Beautystudio
4.9
Alex' Beautystudio
Eersel, Gebint 1N
5 km
Botox zone v.a.
€ 111,00
Filler per ml v.a.
€ 271,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Kliniek Veldhoven
4.7
Kliniek Veldhoven
Veldhoven, Bastion 10
13 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 525,00
Profiel bekijken
bsure-filler-test
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Quole Medisch Centrum Waalre
4
Quole Medisch Centrum Waalre
Waalre, Van Dijklaan 9
13 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 510,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Hapert

Wat zijn de kosten van één ML filler in Hapert?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Hapert is gemiddeld € 420,00. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Hapert.

Wat is de beste filler kliniek in Hapert?

In de omgeving van Hapert (straal van 15 km) zijn 42 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Hapert en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Hapert op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Hapert?

Kies de beste cosmetisch arts in Hapert op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Hapert te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Hapert is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Hapert zijn 12 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.