Filler Hardinxveld-Giessendam

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Hardinxveld-Giessendam

Kengetallen binnen 15 km van Hardinxveld-Giessendam:

Aantal afspraken in Hardinxveld-Giessendam in de afgelopen periode
304
Gemiddelde prijs per ml Filler in Hardinxveld-Giessendam
€ 379,64
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hardinxveld-Giessendam
35
Vind een kliniek in de buurt van Hardinxveld...

De gemiddelde prijs in Hardinxveld-Giessendam voor behandeling met één ML filler is € 379,64. Een behandeling met één ML filler in Hardinxveld-Giessendam  is gemiddeld 8% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Hardinxveld-Giessendam zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Hardinxveld-Giessendam

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Hardinxveld-Giessendam. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Hardinxveld-Giessendam

De volgende 4 filler klinieken in de buurt van Hardinxveld-Giessendam zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Hardinxveld-Giessendam

Boek een filler behandeling in Hardinxveld-Giessendam. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Hardinxveld-Giessendam. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Hardinxveld-Giessendam. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

4 cosmetische klinieken in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam!

Dit zijn 4 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Hardinxveld-Giessendam in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Hardinxveld-Giessendam is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Hardinxveld-Giessendam

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Hardinxveld-Giessendam die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Hardinxveld-Giessendam?

Behandeling van wallen in Hardinxveld-Giessendam

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Hardinxveld-Giessendam.

Filler reviews Hardinxveld-Giessendam

Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag... Toon meer »
Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag even zeker wil zijn of het allemaal nog wel netjes op zijn plek zit. Dat was uiteraard geen probleem en kon al heel snel terecht. Al met al een hele fijne ervaring. Ook hebben ze lekkere koffie (hihi). Toon minder »
22 december 2022 10:10
Dr Irene is zeer deskundig, ervaren en professioneel. Zij heeft mij met veel zorg en een heel mooi resultaat behandeld. Fillers jukbeenderen en traan/ onder oog. zeer tevreden. Bedankt. En ook aan Robert voor de goede zorg.
Janine Hello
iClinics Breda
15 augustus 2019 17:05
Afgelopen week voor het eerste de stap genomen voor een kleine ingreep met fillers. Ik loop al een lange tijd met oververmoeidheidsklachten waardoor ik vind dat in mijn gezicht de vermoeidheidstekenen maar niet weg willen gaan. Hiernaast ook veelal te maken gehad met eczeem en droge huid rondom de mond waardoor het altijd gevoelig is geweest.. ook dus om wat... Toon meer »
Afgelopen week voor het eerste de stap genomen voor een kleine ingreep met fillers.
Ik loop al een lange tijd met oververmoeidheidsklachten waardoor ik vind dat in mijn gezicht de vermoeidheidstekenen maar niet weg willen gaan. Hiernaast ook veelal te maken gehad met eczeem en droge huid rondom de mond waardoor het altijd gevoelig is geweest.. ook dus om wat diepere lijnen te ontwikkelen helaas.
Persoonlijk vind ik dat de lijnen om de mond mij een meer vermoeide uitstraling gaven. Om deze reden wilde ik de lijnen verzachten.
De ingreep was heel minimaal, omdat ik ook nog jong ben, en het resultaat was verrukelijk.
Ook zeer vriendelijk te woord gestaan en alle uitleg gekregen gekregen die ik nodig had.
Ik ben heel tevreden wat zelfs een minimale behandeling met je uitstraling en gevoel kan doen! Echt een aanrader. Toon minder »
HalimaBeauty A.
iClinics Breda
29 maart 2016 12:12
Bekijk meer Filler ervaringen in Hardinxveld-Giessendam

Boek je injectables behandeling in Hardinxveld-Giessendam

Esthemare Giessenburg
Esthemare Giessenburg
Giessenburg, Kerkweg 8B
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Aureus Kliniek
4.2
Aureus Kliniek
Sleeuwijk, Nieuwe Es 59
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
MH Kliniek Papendrecht
4.4
MH Kliniek Papendrecht
Papendrecht, Nanengat 8
8 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 455,00
Profiel bekijken
Beautystudio True Skin
4.6
Beautystudio True Skin
Papendrecht, Visschersbuurt 1
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Hardinxveld-Giessendam

Wat zijn de kosten van één ML filler in Hardinxveld-Giessendam?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Hardinxveld-Giessendam is gemiddeld € 379,64. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Hardinxveld-Giessendam.

Wat is de beste filler kliniek in Hardinxveld-Giessendam?

In de omgeving van Hardinxveld-Giessendam (straal van 15 km) zijn 35 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Hardinxveld-Giessendam op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Hardinxveld-Giessendam?

Kies de beste cosmetisch arts in Hardinxveld-Giessendam op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Hardinxveld-Giessendam is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Hardinxveld-Giessendam zijn 17 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.