Filler Heenvliet

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Heenvliet. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Heenvliet:

Aantal afspraken in Heenvliet in de afgelopen periode
627
Gemiddelde prijs per ml Filler in Heenvliet
€ 315,82
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heenvliet
61
Bekijk klinieken in de buurt van Heenvliet

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Heenvliet gemiddeld 10% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,10). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Heenvliet: € 315,82 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Heenvliet

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Heenvliet. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Heenvliet

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Heenvliet

Bij welke 4 klinieken in de buurt van Heenvliet is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Heenvliet

In de buurt van Heenvliet zijn 61 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Heenvliet. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Heenvliet wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Heenvliet. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Heenvliet

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Heenvliet:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Heenvliet. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Heenvliet

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Heenvliet die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Heenvliet

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Heenvliet. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Heenvliet traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Heenvliet

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Heenvliet.

Filler reviews Heenvliet

Meerdere malen in deze kliniek geweest waar ik snel en goed ben geholpen. Botox heb ik 4 maanden plezier van en filler tot een jaar. Fijne begeleiding door Marieke. Heel wat van mijn vriendinnen inmiddels naar volle tevredenheid behandeld.
Willeke Fenger
BeautyFillers
16 februari 2023 08:08
Ik heb een filler behandeling bij Irene gehad. Er werd duidelijk uitgelegd wat er werd gedaan. Ik voelde me bij haar veilig en op mijn gemak. Ik was superblij en tevreden met het resultaat. Irene is betrokken, betrouwbaar, integer en eerlijk. Een fijn mens waar je met een gerust hart naartoe kunt voor een behandeling.
Bas Houdijk
Dokter Irene Kliniek
24 juli 2022 17:05
Voor mij de enige arts voor Botox en fillers.. zeer betrouwbaar, eerlijk en denkt met je mee. Ook neemt ze de tijd voor je en geeft goed advies!
13 juli 2022 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Heenvliet

Boek je injectables behandeling in Heenvliet

Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse
Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse
Spijkenisse, Gorsstraat 3
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 279,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Chantiek Cosmetique
Chantiek Cosmetique
Hellevoetsluis, Dorpsweg 11
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Liquid Beauty Hellevoetsluis
Liquid Beauty Hellevoetsluis
Hellevoetsluis, Bruggehoofd 78
7 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Praktijk voor Implantologie, Geert T. Stoker
4
Praktijk voor Implantologie, Geert T. Stoker
Spijkenisse, Amazonestraat 2
8 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Heenvliet

Wat kost een behandeling met fillers in Heenvliet?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Heenvliet € 315,82. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Heenvliet?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Heenvliet. In een straal van 15 kilometer rond Heenvliet zijn  61 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Heenvliet op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Heenvliet?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Heenvliet op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Heenvliet zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Heenvliet wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Heenvliet. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.