Filler Heerde

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Heerde. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Heerde:

Aantal afspraken in Heerde in de afgelopen periode
418
Gemiddelde prijs per ml Filler in Heerde
€ 350,47
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heerde
41
Bekijk klinieken in de buurt van Heerde

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Heerde gemiddeld 1% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Heerde: € 350,47 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Heerde

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Heerde. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Heerde

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Heerde

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Heerde is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Heerde

In de buurt van Heerde zijn 41 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Heerde. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Heerde wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Heerde. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Heerde

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Heerde:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Heerde. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Heerde

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Heerde die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Heerde

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Heerde. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Heerde traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Heerde

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Heerde.

Filler reviews Heerde

Ik ga nu al enige tijd naar Cosmetique Totale voor verschillende behandelingen. Fillers en het laseren van al mijn haren. Mijn wallen zijn verleden tijd en ook het scheren is verleden tijd! Onwijs blij met de deskundige dames van Cosmetique Totale waar ik me compleet op mijn gemak voel. Kan het iedereen aanraden 🤩
8 november 2022 13:01
Ik ben vorig jaar bij dr. Steenen geweest, fillers gehad in mijn kin en kaaklijn. Heel professioneel, erg mooi gedaan. Fijne kliniek en blij met het resultaat!
Daphne Hammink
Faceland Zwolle
26 november 2022 07:07
Zeer tevreden over m’n arts! Ze had nog een beetje filler over en heel me verrast om m’n mondhoeken omhoog te spuiten. Ondanks dat ik chagrijnig ben toch een vriendelijk gezicht👌
Zwollywood genaamd
Faceland Zwolle
4 november 2022 10:10
Bekijk meer Filler ervaringen in Heerde

Boek je injectables behandeling in Heerde

Heidy Heerde
Heidy Heerde
Heerde, Vosbergerweg 39
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Cyelle Wezep- Perfect Look
4.9
Cyelle Wezep- Perfect Look
Wezep, Van Limburg Stirumlaan 13
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Kleine Cosmetica Hattem
Kleine Cosmetica Hattem
Hattem, Achterstraat 28
10 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Derma Medical Clinics Zwolle
4.2
Derma Medical Clinics Zwolle
Zwolle, Willemsvaart 16
14 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Heerde

Wat kost een behandeling met fillers in Heerde?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Heerde € 350,47. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Heerde?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Heerde. In een straal van 15 kilometer rond Heerde zijn  41 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Heerde op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Heerde?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Heerde op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Heerde zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Heerde wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Heerde. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.