Filler Heeswijk-Dinther

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Heeswijk-Dinther. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Heeswijk-Dinther:

Aantal afspraken in Heeswijk-Dinther in de afgelopen periode
968
Gemiddelde prijs per ml Filler in Heeswijk-Dinther
€ 369,21
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heeswijk-Dinther
89
Bekijk klinieken in de buurt van Heeswijk-Di...

De gemiddelde prijs per ML filler is in Heeswijk-Dinther€ 369,21. Dat is 5% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,10).

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Heeswijk-Dinther zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Heeswijk-Dinther wilt stellen.
  3. In de omgeving van Heeswijk-Dinther zijn 89 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Heeswijk-Dinther

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Heeswijk-Dinther

In de buurt van Heeswijk-Dinther kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Heeswijk-Dinther

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Heeswijk-Dinther krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Den Bosch
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
4.7
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Vughterstraat 171
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 24x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Heeswijk-Dinther

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Heeswijk-Dinther is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Heeswijk-Dinther

In de buurt van Heeswijk-Dinther zijn 89 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Heeswijk-Dinther. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Heeswijk-Dinther wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Heeswijk-Dinther. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Heeswijk-Dinther

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Heeswijk-Dinther:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Heeswijk-Dinther. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Heeswijk-Dinther

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Heeswijk-Dinther die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Heeswijk-Dinther

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Heeswijk-Dinther. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Heeswijk-Dinther traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Heeswijk-Dinther

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Heeswijk-Dinther.

Filler reviews Heeswijk-Dinther

Eindelijk! doet mijn account het en kan ik hier mijn review delen, in februari 2020 een hydrafacial behandeling gehad van Hacer (eigenaresse) wat een fijne behandeling was en omdat ik tevreden ben geweest ben ik ook nog dit jaar afgelopen dag nog geweest voor een laserbehandeling pijnloos!!!! en werd behandeld door Fidan, ik heb bij Hacer ook mesofillers en... Toon meer »
Eindelijk! doet mijn account het en kan ik hier mijn review delen, in februari 2020 een hydrafacial behandeling gehad van Hacer (eigenaresse) wat een fijne behandeling was en omdat ik tevreden ben geweest ben ik ook nog dit jaar afgelopen dag nog geweest voor een laserbehandeling pijnloos!!!! en werd behandeld door Fidan, ik heb bij Hacer ook mesofillers en cryolipolyse gehad en nog een gezichtsbehandeling facial deluxe. nou na een hele verhaal :)) een fijne vertrouwelijke salon waar de eigenaresse ook naar je wensen goed luistert, een professioneel eigenaresse die haar werk ook met alle liefde verricht. mij zie je vanuit eindhoven zeker vaker in je salon (8 juli) :)) Toon minder »
Leyla Azad
Aura Esthetics
30 juni 2021 20:08
Voor de eerste geweest voor fillers in mijn lippen. Uitgelegd wat ik wel en juist niet wilde. Hier is goed naar geluisterd en ben blij met het resultaat. De behandeling was zo goed als pijnloos door de verdoving. Na afloop goed geïnformeerd over de dagen na de behandeling en hoe te handelen/verzorgen. Binnen een maand mag je nog een keer terug komen om event... Toon meer »
Voor de eerste geweest voor fillers in mijn lippen. Uitgelegd wat ik wel en juist niet wilde. Hier is goed naar geluisterd en ben blij met het resultaat. De behandeling was zo goed als pijnloos door de verdoving. Na afloop goed geïnformeerd over de dagen na de behandeling en hoe te handelen/verzorgen. Binnen een maand mag je nog een keer terug komen om eventuele asymmetrie bij te werken. Toon minder »
Jolanda Pelders
City Clinics Den Bosch
25 oktober 2022 10:10
Ik heb hier mijn lip filler behandeling gedaan en ben onwijs tevreden. Het resultaat is precies wat ik voor ogen had en de service was uitstekend. Ik was erg bang voor de behandeling en werd op mijn gemak gesteld door de lieve en kalme medewerkers, ook de dokter kwam vakkundig over. Ik raad iedereen Clinic63 aan en kom zeker terug!
Alice Franca
Clinic63 Den Bosch
15 augustus 2019 15:03
Bekijk meer Filler ervaringen in Heeswijk-Dinther

Boek je injectables behandeling in Heeswijk-Dinther

Mackenzie Kliniek
Mackenzie Kliniek
Schijndel, Steeg 6
4 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Annelies Aarts Medispa
4.9
Annelies Aarts Medispa
Vorstenbosch, Hondstraat 10
5 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
 
Aura Esthetics
4.9
Aura Esthetics
Veghel, Vondelstraat 38
6 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
ELAN Clinics Veghel
5
ELAN Clinics Veghel
Veghel, Stationsstraat 31
6 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 405,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Heeswijk-Dinther

Wat kost een behandeling met fillers in Heeswijk-Dinther?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Heeswijk-Dinther € 369,21. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Heeswijk-Dinther?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Heeswijk-Dinther. In een straal van 15 kilometer rond Heeswijk-Dinther zijn  89 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Heeswijk-Dinther op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Heeswijk-Dinther?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Heeswijk-Dinther op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Heeswijk-Dinther zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Heeswijk-Dinther wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Heeswijk-Dinther. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.